Válassza az Oldal lehetőséget

WOWSPEED felfújható SUP baromi jó áron csak 3 napig

WOWSPEED felfújható SUP baromi jó áron csak 3 napig

Az utóbbi években óriásit mentek a SUP-ok, vagyis az evezővel hajtott deszkák.

WOWSPEED felfújható SUP baromi jó áron csak 3 napig

Gondolom Te is tudod mi az a SUP, de ha nem, akkor néhány szóban leírom. Kezdetben a hagyományos deszkákra álltak evezővel, és ezeket hajtották, de a dolog annyira belendült, hogy később megjottek a nagyobb, kevésbé billegő megoldások is, amik kimondottan az evezős meghajtáshoz lettek tervezve. Ezeknek az evolúciója hozta magával a felfújható “deszkákat”.

WOWSPEED felfújható SUP baromi jó áron csak 3 napig 1

A felfújható “deszka” előnye gondolom nyilvánvaló. Könnyűek, kis helyen elférnek, nem kell tetőcsomagtartó hozzájuk. Az elmúlt években a Balaton tele volt már ilyen eszközökkel, annak ellenére, hogy a normális méretű, teherbírású darabok valahol 80-90 ezer forint környékén indulnak. Persze lehet kölcs9n9zni is, de ismerve az előre beharangozott idei balatoni árakat, ezzel nem biztos, hogy számolnék.

WOWSPEED felfújható SUP baromi jó áron csak 3 napig 2

Főleg azért nem számolnék vele, mert mától számítva három napig (vagy a készlet erejéig) 64 000 forintért tudunk ilyen SUP-ot beszerezni. Ez az eredeti akció kiterjesztése, amiben 74 ezer volt az ára. De mit is tud ez a cucc?

WOWSPEED felfújható SUP baromi jó áron csak 3 napig 3

A méretesebbek közül való, a hossza 320 centi, széltében 84 centis a magassága pedig 15 centiméter. Anyaga PVC és EVA, a legnagyobb teherbírása 130 kilogramm. A csomagban természetesen benne vannak az uszonyok, de kapjuk a pumpát, javítókészletet és egy vízálló táskát a telefonunknak. Van még a pakkban lapát és hordtáska a lapátnak. A leírásban szerepel még agy alumínium propeller PVC csővel, ez őszintén szólva nem tudom mi akar lenni.

WOWSPEED felfújható SUP baromi jó áron csak 3 napig 4

Szóval a lényeg, hogy a következő három napban a hazai árak alatt jóval tudjuk megvásárolni ezt a SUP-ot. Most még négy színből választhatunk, cseh raktárból érkezik. Az áfa az árban van, vámkezeléssel nem kell foglalkoznunk. Garanciális hiba ezeknél nem nagyon lehet, ha kilyukad az amúgy sem esik a garancia körébe, és kajuk a javítókészletet is. Szóval, ezt tényleg érdemes most megvásárolni.

A vásárláshoz használd majd az AAC779663101 kuponkódot, amivel 64 ezer forintért kapod meg itt:

WOWSPEED felfújható SUP – csak a kék színű

Egyéb színeknél használd az A876092A9263 kuponkódot, ezzel az ár 73 ezer forint lesz!

WOWSPEED felfújható SUP baromi jó áron csak 3 napig 5

 

Ha ülést is szeretnél hozzá, akkor ezt is megveheted. Használd a A60D7748D966 kuponkódot itt:

SUP ülés

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.