Válassza az Oldal lehetőséget

Allergia ellen is hasznos a Xiaomi OLED kijelzős légtisztítója (kupon)

Allergia ellen is hasznos a Xiaomi OLED kijelzős légtisztítója (kupon)

Számos tényező befolyásolja a levegő minőségét az otthonunkban.

Original Xiaomi Smart Air Purifier 2S OLED Display Smartphone Mi Home APP Control Smoke Dust Peculiar Smell Cleaner - White

A különböző allergének, mint például a pollen és az állatszőrök, de káros a cigarettafüst a szálló por is rontja életminőségünket. Amit belélegzünk az kihat egészségünkre is, így egyáltalán nem mindegy milyen az otthonunk levegőjének minősége. Ezért aztán egészen jó ötlet lehet egy Xiaomi légtisztítóba fektetni pénzünket.


A Xiaomi Purifier 2S légtisztító rendkívül hatékony berendezés, ami megtisztítja lakásunk levegőjét, különösen a nagyobb átmérőjű, vagy a PM2.5 részecskéktől. Tavasszal és nyáron allergiás betegek számára rendkívüli nehézséget jelent a por, a növényi és állati allergének, főleg utóbbiak, hiszen a tavasz beköszöntétől késő őszig szenvednek a különböző fű- és fa félék virágzása miatt. A Xiaomi légtisztítója esetén a CADR paraméter, azaz az előállítható megtisztított  friss levegő mennyisége 310 m3 / óra, ami lehetővé teszi egy nagy, akár 21 m2-es helyiség levegőjének tisztítását mindössze 10 perc alatt. A gyártó a leghatékonyabb tisztításhoz egy 37 m2 felületű szűrőt épített a gépbe, ami akár nagyobb lakásokban is hatékony segítséggé teszi a Xiaomi Purifier 2S-t.

 

Original Xiaomi Smart Air Purifier 2S OLED Display Smartphone Mi Home APP Control Smoke Dust Peculiar Smell Cleaner - White

A hatékony légtisztítás titka egy háromrétegű szűrő, amely egy alaprétegből, a HEPA-rétegből és az aktív szénrétegből áll, lényegében ugyanúgy, mint a modern gázmaszkokban. Ez kombinálja a mechanikai, kémiai és biológiai szűrést, lehetővé téve a nem kívánt molekulák elleni optimális védelmet. A gépbe belépő tisztítandó levegő 360 fokos szögből érkezhet, ami azt jelenti, hogy a gépet bárhol elhelyezhetjük a házban, bár természetesen az a legjobb, ha a központi helyre tesszük.


Jellemzők

A készülék nagyon könnyen használható. A házon egy kijelző és gombok vannak, amelyek lehetővé teszik a működési módok kiválasztását és a készülék bekapcsolását. Az általunk választott módok közé tartozik a „kedvenc” mód, amelyben a készülék a felhasználó által az alkalmazásban megadott iránymutatások alapján működik, és az automatikus üzemmód, amelyben a szennyező szenzor jelzése szerint működik. Ezen kívül a Xiaomi légtisztító különleges éjszakai üzemmóddal is rendelkezik, amelyet választva nagyon csendesen működik, és csökkenti a kijelző fényerejének intenzitását.
 
Original Xiaomi Smart Air Purifier 2S OLED Display Smartphone Mi Home APP Control Smoke Dust Peculiar Smell Cleaner - White

További lehetőségeket kapunk, ha az Android vagy iOS telefonokhoz elérhető dedikált alkalmazást telepítjük. Ez lehetővé teszi, hogy a ekérjük a levegő szennyezettségének szintjét, ráadásul naplózva, a régebbi adatokkal együtt is láthatjuk ezt. Ezen kívül a távvezérlés és az ütemezés is megjeleníthető és beállítható a telefonon. Az alkalmazás bemutatja saját javaslatait a légszűrő leghatékonyabb asználatára vonatkozóan. Az otthoni WiFi hálózathoz való csatlakozás lehetővé teszi a bárhonnan történő vezérlést, így a tisztítás megkezdhető például akkor, amikor a munkahelyről hazaindulunk, így hazaérkezés után élvezhetjük a tiszta levegőt. A HEPA szűrőt 3–6 hónaponként kell kicserélni, a munka intenzitásától függően, a tartalék szűrőket a nagyobb internetes kínai áruházakban tudjuk megvenni.  A légszűrőbetét cseréje egyszerű és nem vesz igénybe többet öt percnél.


Megjelenés

A készülék saját belső tápegységgel rendelkezik, működése rendkívül energiatakarékos. Készenléti üzemmódban csak 2 W a fogyasztása, még a maximális szűrőteljesítmény kihasználva sem eszik többet 29 wattnál. A fehér műanyag burkolat minimalista stílusa miatt a szerkezet szinte bármilyen lakásban elhelyezhető feltűnésmentesen. Az elülső oldalon világos OLED kijelző látható, amely a PM2.5 részecskék aktuális szintjét, valamint a hőmérsékletet, a páratartalmat, a vezeték nélküli kapcsolat állapotát és az üzemmódot mutatja.

 


Összegzés

Original Xiaomi Smart Air Purifier 2S OLED Display Smartphone Mi Home APP Control Smoke Dust Peculiar Smell Cleaner - White

 

 

A jó egészség és a jó közérzet a legfontosabb, és sokkal többet ér, mint egy új okostelefon vagy tablet, így ha nem tudod mivel lepd meg a családot, a párodat, akkor javasoljuk a Xiaomi légtisztítót. Ez a megbízható és nagyon hatékony eszköz különösen hasznos olyan lakásokban, ahol dohányoznak, vagy ahol asztmás vagy allergiás beteg él. Természetesen gyerekek mellé is ajánlott a használata, hiszen az végképp nem mindegy, hogy ők milyen levegőt szívnak be, és ha megtehetjük, legalább otthon biztosítsuk számukra az egészséges környetzetet!

 
A Xiaomi légtisztítót, most az a0d41e kuponkóddal mindössze 180 dollárért (52 000 Ft) tehetjük kosárba itt:
 

Akciós Xiaomi Purifier 2S légtisztító vásárlás

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.