Válassza az Oldal lehetőséget

Akár 700 euró kedvezményt ad Fekete Péntekre a Bluetti, az energiatárolás mestere

Akár 700 euró kedvezményt ad Fekete Péntekre a Bluetti, az energiatárolás mestere

Ezek itt a Bluetti Black Friday árak!

Akár 700 euró kedvezményt ad Fekete Péntekre a Bluetti, az energiatárolás mestere

Ritkán ér akkora öröm, mint ami idén ősszel, amikor a Bluetti bejelentkezett nálam egy tesztre. Ez a cég számomra az etalon, ha otthoni energiatárolásról esik szó. Portfóliojuk hatalmas, a komplett háztartást ellátó, szigetüzemre képes megoldásoktól tárka méretű kisebb akkupakkokig minden kapható náluk, ráadásul minden elképesztő jó minőségben készül.

Akár 700 euró kedvezményt ad Fekete Péntekre a Bluetti, az energiatárolás mestere 1

A cég amerikai, ami a mai világban, ahol a kínaiak gyártók lassan leuralnak mindent, különlegességszámba megy. A fejlesztés, és a központi irodák Las Vegasban vannak, de szemmel láthatóan nem kaszinózzák el a keresett pénzt, hanem folyamatosan újabb fejlesztésekbe forgatják vissza a bevétel jelentős részét. Az a helyzet, hogy én az egyik legkisebb akkucsomagot kaptam, de ez is őrült jó már. A 600 wattos terhelhetőségtől a gyorstöltésen át a vezeték nélküli telefontölttésig mindent tud. Egészen elképesztő darab, rádásul nem is túl drága.

Ha a tesztet szeretnétek elolvasni, akkor itt találjátok: Az energia egyszerű tárolása otthon – BLUETTI EB3A energiatároló teszt

Akár 700 euró kedvezményt ad Fekete Péntekre a Bluetti, az energiatárolás mestere 2

A mai ajánló azért született, mert a Bluetti is készült a Black Friday alkalmából. Ahogy azt tőlük már megszoktam nem kuponoznak, egyszerűen csak mindennek leviszik az árát. Így volt ez 11.11 alkalmából és így van most is. Az alábbi termékekből válogathatunk:

A Bluetti minden termékét EU (német vagy lengyel) raktárból szállítja, így gyorsan megkapod (karácsonyi forgalom miatt lehet egy picit több idő), nincs plusz vám, vagy áfa!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.