Válassza az Oldal lehetőséget

Exkluzív – Több térkép kezelésére is képes lesz a Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó

Exkluzív – Több térkép kezelésére is képes lesz a Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó

Ritkán adódik lehetőségünk olyan Xiaomi (Viomi) hírt megosztani olvasóinkkal, ami jó eséllyel még sehol a világon nem jelent meg eddig.

xiaomi-viomi-v2-pro-9.jpg

Az utóbbi hónapok egyik sikerterméke volt a Gearbestnél a Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó, ami köszönhető többek között (minden álszerénység nélkül), az oldalunkon megjelent tesztnek is. Ahogy akkor leírtam, a V2 Pro-ban az előd modell lényegében minden fontosabb hibáját kijavították, így szinte tökéletes gép lett.

xiaomi-viomi-v2-pro-13.jpg

A Xiaominál azonban figyelnek arra, hogy a porszívóik árban és képességekben ne üssék egymást, vagyis a cél a piac teljes lefedése, különböző tudású masinákkal. Ma azonban egy olyan információ jutott birtokunkba, ami erősen megkérdőjelezi, hogy érdemes-e jóval több pénzt kiadni, a roborock S6-ra, ami jelenleg a Xiaomi legfejlettebb gépe.

xiaomi-viomi-v2-pro-15.jpg

Az a helyzet ugyanis, hogy a roborock S6 legnagyobb erénye az olcsóbb márkatársakhoz képest, hogy lehetőség van több térkép mentésére is a szoftverében. A roborock S6 így ideális többszintes, esetleg szinteltolásos lakásokhoz, mert a szintek térképei, így a hozzájuk tartozó beállítások, mint például a szobák különválasztása megmarad a memóriában. Nos, ha a mai információm valós (és miért ne lenne az), a Xiaomi Viomi V2 Pro-hoz hamarosan szoftver frissítést kapunk, amivel a porszívó 5 különböző térképet tud majd memóriájában eltárolni.

xiaomi-viomi-v2-pro-16.jpg

Ez szuper hír nekem is, mert remélhetőleg néhány hónapon belül szükségem lesz erre a tudásra, de gyanítom nem vagyiok ezzel egyedül. Ami még jó hír, hogy ezen a héten a porszívó árából további 10 dollárt engedtek, vagyis most újra azon az áron kapjuk, mint januárban kuponnal. Maradt a németországi raktárból történő szállítás is, így a rendelést követően, egy héten belül nálatok lehet a gép!

Ha még nem olvastátok a tesztet, akkor itt megtaláljátok: Xiaomi Viomi V2 Pro lézerharcos porszívó újratöltve

 

Vásárlás itt:

Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.