Válassza az Oldal lehetőséget

Az űrbe küldték a Xiaomi Mi 10 Pro kameráját, itt az eredmény

Az űrbe küldték a Xiaomi Mi 10 Pro kameráját, itt az eredmény

Mostanában elég őrült dolgok történnek, de nem csak a Xiaominál. Hogy mást ne mondjuk, egy Tesla kering a nap körül.

Az űrbe küldték a Xiaomi Mi 10 Pro kameráját, itt az eredmény 1

A Xiaominál nem őrültek még meg teljesen, csak egy kicsit. Az történt ugyanis, hogy egy reklámban, most megtekinthetjünk néhány fotót, amit az űrből, a földről készítettek az Mi 10 Pro kamerájával. Mielőtt feltennétek a kérdést, nem, nem egy telefont lőttek fel, hanem egy műholdat még tavaly, egy olyan műholdat, amin egy, az Mi 10 Pro kamerájával megegyező egység dolgozik.

 

Bár a Friss hírek szerint, már nem a Xiaomi Mi 10 Pro a legjobb a mobilos fényképezésre, hiszen az Oppo új telefonja azonos pontszámot kapott, de a Xiaominál azt mondják, hogy van még tér az optimalizációra. Persze sok kérdést felvet, hogy a hírek szerint, a DXoMark tesztre egy olyan telefont küldtek, ami más, jobb szoftveres beállításokkal rendelkezett, mint azok a készülékek, amik a bolti forgalomba kerültek. Vagyis, ha az a jobban optimalizált szoftver, akkor nehezen érthető, hol lesz a további optimalizációra tér.

Mielőtt az űrből lőtt képekre kitérnék, egy fontos információ azért van még,még pedig az, hogy az említett optimalizációt megpróbálják kiterjeszteni a sima Mi 10-re is, szóval várhatóan annál is javulhat még a fényképek minősége. Na, akkor most jöjjenek a műholdas képek. Az jól látszik, hogy bármennyire is jó ez a kamera, nem arra lett kitalálva, hogy az űrből fotózzunk vele. Más kérdés, hogy összehasonlítási alapnak, csak olyan fényképek állnak rendelkezésre, amiket profi kamerákk, az űrállomásról készítettek, szóval…

A videóban viszonylag kevés fotó látható, azok is csak néhány másodpercig. Ha nem akarod az egészet végignézni, akkor az 54. másodperc táján találjátok a lényeget!

További Xiaomi hírek oldalunkon

 

Forrás: Gizchina

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.