Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Mi 6X / A2 – itt a részletes specifikáció

Xiaomi Mi 6X / A2 – itt a részletes specifikáció

A Xiaomi A1/5X páros utódját várjuk mint a Messiást, nem mintha a Xiaominak szüksége lenne a megváltóra.

Xiaomi Mi 6X / A2 – itt a részletes specifikáció

Ha van olyan telefon, ami felé komoly elvásáraink vannak, akkor az a Xiaomi A2. Az előd annyira jól eltalált készülék, olyan, az árához képest remek képességekkel, amiről csak álmodhattnk a megjelenéséig. Persze, sokan vannak, akik nyafognak, nem elég jó a kamera, lassan fókuszál, stb. stb. stb., de lássuk be, azért a pénzért amit érte kérnek kimagasló képességekkel rendelkezik.

Az utód boltokban történő megjelenése már a nyakunkon van. Sokáig csak a pletykák jöttek a képességekről, de most már hivatalos információk birtokában vagyunk, így érdemes néhány szót szólni a mobilról.

mi 6x 1

 

Van tehát már komplett specifikáció, amiből világosan látszik, hogy a Xiaominál tudták, ennek a telefonnak meg kell kapni mindent, amitől modern mobil lehet. Emiatt aztán lesz mesterséges intelligencia processzor, lesz 18:9-es FHD+ kijelző, és persze lesz a hátulján dupla kamera, ami papíron köröket ver az amúgy nem gyenge előd képességeire.

mi 6x 2

Kezdjük ott, hogy eől hátul a Sony szállítja a szenzorokat. Az előlapi kamera például 20 megapixeles szenzort kap, név szerint a Sony IMX376-ot. A hátlapon egy IMX 376 és egy IMX486 szenzor dolgozik össze, amire a gyártó egészen szenzációs f/1.75-ös apertura értéket adott meg. Ezzel, legalábbis papírforma szerint már élvezhető képeket lehet este is lőni.

mi 6x 3

Szóval, mondhatjuk jó kis telefon lesz ez, remélhetőleg sikerül majd egyet időben beújítani, mert nem szívesen hagynám ki az életemből.

Ime a jelenleg pontosnak gondolt specifikáció (a B20 800 MHz LTE támogatás hiányzik belőle, de rméljük ez csak valami vicc):

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.