Válassza az Oldal lehetőséget

NO.1 F7 – Strapaóra GPS-szel és hosszú üzemidővel

NO.1 F7 – Strapaóra GPS-szel és hosszú üzemidővel

A NO.1 órájának kijelzője még mindig buta, de alatta az óra egyre okosabb!

 3 5 780x405

A No.1. okosóráira jellemző volt eddig is, hogy strapabíró házba kerültek. A cég egy egészen különleges termékcsoportot hozott létre, mert óra formájú, de okoskarkötő tudású szerkezeteket dobtak piacra.

 1 3

Az idő halad, fejleszteni kell, így azért szép lassan ezek az órák is egyre több okosságot kapnak. A most bemutatkozó F7-jeű például még mindig jól bírja az ütéseket, IP67 víz és porvédelmet kapott, a kijelzője pedig még mindig OLED, de a felbontása csapnivaló. Igazatok van, nem is biztos, hogy kell ennél nagyobb, hiszen ritkán nézünk az óránkon filmet. Ami lényeges, hogy mindent jól lássunk rajta.

2 4

Az óra belseje viszont változik, egyre gyorsabb processzor kerül bele, az F7-ben például már egy 1,7 GHz-es darab dolgozik. A lényeg azonban nem ez, hanem az, hogy találunk benne GPS-t és légnyomásmérőt is, így sokkal pontosabban tudjuk edzéseinket naplózni, az óra pedig pontosabban tudja az elégetett kalóriákat számolni.

3 4

A butának mondható hardver lényegében mindent tud, amit egy jobb okoskarkötő, sőt annál már valamivel többet is. Az energiatakarékos megoldások, például a kijelző miatt ez az óra nem merül le túl gyorsan, a gyártó szerint akár 20 napot is kihúzhatunk konnektor nélkül, de még bekapcsolt GPS mellett is bírja 16 napig. Ezek egy normál okosórához képest kiemelkedő értékek.

 Itt már most megveheted 45 dollárért: No.1. F7 okosóra -Banggood

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.