Válassza az Oldal lehetőséget

Ezt nem lehet elég korán kezdeni – videokamera gyerekeknek

Ezt nem lehet elég korán kezdeni – videokamera gyerekeknek

Ez nem egy klasszikus sportkamera, hanem egy igazi marokkamera, ami kimondottan a fiatalabb korosztály részére készült.

 D5099 1 6b27 Vf1A

Bár ránézésre játéknak tűnik, néhány éve mind a 10 újjunkat megnyaltuk volna egy ilyen képességű sportkamera láttán. Mindent tud, amit egy marokkamerának tudni kell, így például van egy kihajtható, 1,44 colos kijelzője is. Lehet vele fényképezni és persze videót is vehet fel, ráadásul teljes HD felbontással 30 képkocka per másodperc sebesség mellett. A leírás szerint a számtalan nyelv között a magyar is megtalálható, így nem kell a gyereket nyelvtanfolyamra küldenünk, hogy használhassa.

D5099 1 6b27 YFIb

Ami még elég lényeges az ára. Ezért a kameráért most kuponnal mindössze 20 dollárt, vagyis árfolyamtól függően nagyjából 5000 forintot kell fizetnünk, a szállítás pedig ingyenes. Azt hiszem nyárra, nyaraláshoz remek ajándék lehet, amivel gyerekünk lefoglalja magát, mi pedig a vakáció után megnézhetjük, milyen volt az együtt töltött idő a gyerek szemszögéből.

D5099 1 6b27 Mvp4

Ha érdekel a kamera, akkor itt találod (kuponkód: CAMERAS509): Amkov 1.44 inch DV-C7 1080P Children Kid Digital Video Camera – Tomtop

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.