Válassza az Oldal lehetőséget

Kupont kapott ma a WANPTEK szabályozott labortápegység

Kupont kapott ma a WANPTEK szabályozott labortápegység

Én nem tudnám kihasználni a WANPTEK tápegység tudását, de biztos akad olyan olvasóm, aki ezen az áron nem hagyja ki.

Kupont kapott ma a WANPTEK szabályozott labortápegység

A WANPTEK szabályozott labortápegység egy valódi innovatív eszköz, amely új szintre emeli az elektronikai alkalmazások tápellátását. Kiváló stabilitása, sokoldalúsága és felhasználóbarát kezelése egyedülálló élményt nyújt. A tápegység rendkívül széles kimeneti feszültség- és áramerősség-tartománnyal rendelkezik 0-160V, illetve 0-10A között, így szinte minden elektronikai alkalmazásban bevethető. A különböző modellek közt választhatsz a pontos igényeidnek megfelelően.

Kupont kapott ma a WANPTEK szabályozott labortápegység 1

Az intelligens védelmi funkciók biztosítják a csatlakoztatott eszközök biztonságát. A kimeneti rövidzárvédelmen és áramkorlátozáson kívül az adattárolási és USB töltési lehetőség is kiemelkedő extrát jelent. A működési körülmények terén is lenyűgöző a teljesítménye, akár 0-40°C hőmérsékleten és 80%-os relatív páratartalom mellett is üzemeltethető. A kiemelkedő stabilitásról a ≤0,1%+ 3mV feszültség- és ≤0,1%+3mA áramerősség-ingadozás gondoskodik.

Kupont kapott ma a WANPTEK szabályozott labortápegység 2

Az állítható négydigites kijelző pontos leolvasást tesz lehetővé 0,5%+3 szavas pontossággal, miközben a háromablakos megjelenítés még részletesebb adatokat biztosít. A kezelést pedig a forgókapcsolók teszik kényelmessé. A vásárlói vélemények alapján is kiváló termékről van szó. A felhasználók dícsérik a kompakt kialakítást, a kiváló minőséget és az árhoz képest remek ár-érték arányt. Néhányan kiemelték az okos funkciókat és a pontos kijelzőt is.

Kupont kapott ma a WANPTEK szabályozott labortápegység 3

Ezzel a termékkel egy igazán profi tápegységet vihetsz haza most csupán 23 670 forintért a BG14db2e kuponkóddal a Banggood áruházában. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Főbb képességek:

  • 0-160V feszültség és 0-10A áramerősség
  • Rövidzárvédelem és áramkorlátozás
  • Adattárolás és USB töltési lehetőség
  • 0-40°C hőmérséklet és 80% páratartalom tűrés
  • Magas stabilitás: ≤0,1%+3mV / ≤0,1%+3mA
  • Nagy, 4 digites kijelző 0,5%+3 szavas pontossággal
  • Háromablakos megjelenítés és forgókapcsolók

 

WANPTEK szabályozott labortápegység

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.