Válassza az Oldal lehetőséget

KuKirin M5 Pro – a roller, amit én is használok

KuKirin M5 Pro – a roller, amit én is használok

A KuKirin M5 Pro nem a száguldásról, hanem a kényelmes és biztonságos közlekedésről szól.

KuKirin M5 Pro – a roller, amit én is használok

Száguldozni jó, de azért a mindennapokra egy olyan rollert választottam, ami sokkal inkább szól arról, hogy kényelmesen, és a lehetőségekhez képest biztonságosan eljussak A-ból B-be. A KuKirin M5 Pro pedig egy ilyen roller.

EA roller kellőképpen erős, egy 1000 W-os villanymotor dolgozik benne, ami maximálisan akár 1200 W-os teljesítményre is képes. Így nem meglepő, hogy a gyári adat szerint akár 52 km/óra végsebességet is elérhetsz vele. Ha inkább kényelmes tempóban szeretnél haladni, természetesen választhatsz alacsonyabb, 29 vagy 42 km/órás fokozatot is.

Megszelídített vadállat - Kugoo KuKirin M5 Pro teszt 18

Az megfelelő teljesítmény mellé lenyűgöző hatótáv is társul. A 48 V-os, 20 Ah-s akkumulátornak köszönhetően egyetlen feltöltéssel akár 70 km-es távot is megtehetsz (gyári adat), mielőtt újratöltésre lenne szükség. Nincsenek korlátok, bátran vághatsz neki a hosszabb vidéki utaknak is. A kerekekről sem szabad megfeledkeznünk, hiszen a 28 cm-es első és 25 cm-es hátsó gumik remekül helytállnak akár a legkiválóbb terepen is. A széles, 25,5 cm-es állófelület pedig kényelmes és biztonságos közlekedést tesz lehetővé.

Megszelídített vadállat - Kugoo KuKirin M5 Pro teszt 21

Az intelligens műszerfal tovább növeli a használati élményt. A nagy LCD kijelzőn nyomon követheted a sebességet, töltöttségi szintet, megtett távolságot és egyéb fontos adatokat. Ráadásul az innovatív, 7 lámpából álló világítási rendszer garantálja a biztonságos közlekedést sötétben is. A biztonság terén más megoldások is kiemelkedőek, mint a tárcsafékek és a lengéscsillapítás, ami elől dupla gázos lengéscsillapítóból, hátul pedig egy központi rugóstagból áll, ezek garantáltan kisimítják az út hibáit.

Megszelídített vadállat - Kugoo KuKirin M5 Pro teszt 34

A kompakt, összecsukható kivitel tökéletes tárolásnál. A mérethez képest alacsony 36 kg tömeg és a 128 x 64 x 50,5 cm-es összecsukott méret kiváló tárolhatóságot biztosít. Tehát ha sportosságot, erőt, kényelmet és szabadságot akarsz egyszerre válaszd a KuKirin M5 Pro rollert!

Főbb képességek:

  • 1000 W-os villanymotor, akár 1200 W csúcsteljesítménnyel
  • Maximális 52 km/óra végsebbesség
  • 70 km hatótáv
  • 28 cm-es első és 25 cm-es hátsó kerekek
  • 25,5 cm-es állófelület
  • LCD műszerfal
  • 7 lámpás világítási rendszer
  • Tárcsafék és 4 pontos felfüggesztés
  • 36 kg tömeg, összecsukható kivitel

A roller ára a kkm5phu kuponkóddal most 304 029 Ft a Banggood áruházban itt:

 

KuKirin M5 Pro elektromos roller

Saját tesztem a rollerről: MEGSZELÍDÍTETT VADÁLLAT – KUGOO KUKIRIN M5 PRO TESZT

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.