Válassza az Oldal lehetőséget

VEVOR 1500 wattos fúrókalapács

VEVOR 1500 wattos fúrókalapács

Vérében van a rombolás!

VEVOR 1500 wattos fúrókalapács

A VEVOR Rotary Hammer Drill egy erőteljes és sokoldalú szerszám, amelyet kifejezetten nehéz beton- és fémmunkák gyors és pontos elvégzésére terveztek. A 6,5 amperes ipari motor, amely 5,5 joule ütőenergiát biztosít, lehetővé teszi, hogy a felhasználók gyorsan és hatékonyan végezhessék el a legnehezebb feladatokat is. A hőálló réztekercselésű motor hosszabb munkavégzést tesz lehetővé anélkül, hogy a gép túlmelegedne. A maximális fúrási átmérő 1-1/4 hüvelyk (kb. 32 mm), ami a 1500W teljesítményű rotációs kalapácsfúrónak köszönhetően növeli a hatékonyságot és megkönnyíti az életet.

VEVOR 1500 wattos fúrókalapács 1

A felhasználók négy különböző funkció közül választhatnak: csak fúrás (fa és acél esetén), csak kalapálás (betonhoz és téglához ideális), kalapácsfúró funkció (nehéz munkákhoz megfelelő) és véső pozíció beállítása. A kettős kapcsoló gombok lehetővé teszik a funkciók könnyű váltását, így hosszabb élettartamot biztosítva a gépnek. Az állítható sebesség és a rezgéscsillapítás további előnyöket biztosítanak. A felhasználók a sebességet az igényeiknek megfelelően állíthatják be 1-től 6-ig. A gép 940 fordulat/perc üresjárati sebességre és 4300 ütés/perc maximális ütési frekvenciára képes. A kettős rezgéscsillapító tervezés hatékonyan csökkenti a munkavégzés során bekövetkező sérüléseket.

VEVOR 1500 wattos fúrókalapács 2

A 360°-ban állítható fogantyú kényelmet biztosít, csökkenti a fáradtságot és növeli az irányítást. Az SDS-Plus tokmány lehetővé teszi a gyors és biztonságos szerszámcserét. A jól megtervezett hőelvezető szerkezet meghosszabbítja a kalapács élettartamát. A VEVOR nehéz munkára tervezett fúrókészlete tartalmaz 3 db fúrószárat, 1 db lapos vésőt, 1 db hegyes vésőt, 1 db zsírt, 2 db szénkefét, 1 db porvédőt, 1 db kulcsot, 2 db mélységmérőt és 1 db hordozható tároló tokot. A rendszeres zsírozás biztosítja a gép megfelelő működését és hosszú élettartamát. A rotációs kalapács könnyedén megbirkózik a csempék eltávolításával vagy a tégla bontásával, és alkalmas fa, műanyag, beton, tégla és fém anyagokkal való munkára, legyen szó szakmai vagy napi otthoni felhasználásról.

A gépet EU raktárból küldik neked, a vásárlásnál a HOCHU kuponkódot használd, ezzel az ár ~33 600 forint lesz itt:

 

VEVOR 1500 wattos fúrókalapács

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.