Válassza az Oldal lehetőséget

Kupont kapott a Drillpro 125mm-es akkumulátoros sarokcsiszoló

Kupont kapott a Drillpro 125mm-es akkumulátoros sarokcsiszoló

Egész jó áron adják most a cseh raktárból!

Kupont kapott a Drillpro 125mm-es akkumulátoros sarokcsiszoló

Népszerűek ezek az akkumulátoros gépek, hiszen egy sarokcsiszoló esetén a vezetéknélküli működés nagyon meg tudja könnyíteni a munkát, a munkadarabhoz történő hozzáférést. Szerencsére időről-időre kapunk ezekre is kedvezményt!

Kupont kapott a Drillpro 125mm-es akkumulátoros sarokcsiszoló 1

Ez a sarokcsiszoló egy nagy teljesítményű szerszám, amelyet 18 V-os Makiita akkumulátorral való használatra terveztek. Kék és fekete színösszeállítású, 18 V-os feszültséggel és 800 W-os kimeneti teljesítménnyel rendelkezik. A gép üresjárati fordulatszáma 8500 fordulat/perc, a tokmány mérete 6 mm, az orsó átmérője 14 mm, a csiszolókorong átmérője pedig 125 mm. A sarokcsiszoló négy különböző fordulatszámon képes működni, így sokoldalúan használható és számos feladat elvégzésére alkalmas.

Kupont kapott a Drillpro 125mm-es akkumulátoros sarokcsiszoló 2

A sarokcsiszoló számos funkcióval van felszerelve az optimális teljesítmény és biztonság érdekében. Intelligens kijelzővel rendelkezik, amely valós idejű tájékoztatást nyújt a gép hibáiról. A kis fogantyú és a könnyű kialakítás megkönnyíti a szerszám kültéri használatát, a levehető védőháló pedig segít megakadályozni, hogy a törmelék a gépbe kerüljön, meghosszabbítva annak élettartamát. A rézmagos motor nagy teljesítményű és túlterhelésgátló, ami segít megelőzni a gép kiégését. Végül a sarokcsiszoló szuper hőelvezető rendszerrel rendelkezik, amely háromdimenziós hőelvezetést biztosít, így segít megóvni a motort a károsodástól.

Kupont kapott a Drillpro 125mm-es akkumulátoros sarokcsiszoló 3

A csomag tartalmaz egy sarokcsiszolót, egy fogantyút, egy terelőlapot, egy villáskulcsot és a kiválasztott csomagtól függően egy vagy két akkumulátort. Egy töltő szintén a csomag részét képezi. Vegye figyelembe, hogy a kézi mérés miatt kis hiba előfordulhat, és a termék színe kissé eltérhet a megjelenítettől. Összességében ez a sarokcsiszoló egy erőteljes és sokoldalú eszköz, amely a feladatok széles körével megbirkózik.

Ha szükséged van egy ilyen gépre, akkor most a BGXIFD277 kuponkóddal 16 200 forintért teheted kosárba itt:

Drillpro 125mm-es akkumulátoros sarokcsiszoló

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.