Válassza az Oldal lehetőséget

Olcsó elektromos csavarhúzó precíz munkákhoz

Olcsó elektromos csavarhúzó precíz munkákhoz

Ez az elektromos csavarhúzó minden szerszámkészletben segítség lesz.

Olcsó elektromos csavarhúzó precíz munkákhoz

Az elektromos csavarhúzó napjaink egyik legpraktikusabb eszköze, amely jelentősen megkönnyíti a mindennapi szerelési és javítási feladatokat. Az 11 az 1-ben precíziós elektromos csavarhúzó készlet, amely jelenleg 5847 forintért elérhető a Banggood áruházban, kínai raktárból szállítva, különösen jó választás mindazok számára, akik gyakran dolgoznak kisebb háztartási készülékekkel, számítógépekkel, mobiltelefonokkal és egyéb digitális eszközökkel.

Olcsó elektromos csavarhúzó precíz munkákhoz 1

Ez az elektromos csavarhúzó készlet Type-C újratölthető funkcióval rendelkezik, amely kényelmes és energiatakarékos megoldást kínál. A Type-C töltőport gyors és hatékony töltést biztosít, így az eszköz mindig készen áll a használatra. Az eszköz fogantyúján található LED világítás különösen hasznos lehet sötétebb helyeken végzett munkák során, mivel megfelelő megvilágítást biztosít a pontos és biztonságos munkavégzéshez.

A csavarhúzó mágneses kialakítása lehetővé teszi a bitek gyors és egyszerű cseréjét, ami jelentősen felgyorsítja a munkafolyamatot. Az eszköz különböző bitekkel van felszerelve, így különféle csavarokhoz is használható. A készlet tartalmaz Phillips, Y-típusú, Torx, Pentagram és Slit biteket, amelyek mindegyike rozsdamentes acélból készült a hosszú élettartam és a tartósság érdekében.

Olcsó elektromos csavarhúzó precíz munkákhoz 2

Az elektromos csavarhúzó készlet 3,6 voltos feszültséggel működik, amely elegendő teljesítményt biztosít a különböző szerelési feladatokhoz. A 3 LED-es világítási rendszer megfelelő megvilágítást nyújt, így könnyedén dolgozhatsz akár gyengén megvilágított helyeken is. Az eszköz használata rendkívül egyszerű, csak csatlakoztatnod kell az áramforráshoz, és már kezdheted is a munkát.

Az elektromos csavarhúzó különösen hasznos lehet különböző elektronikai eszközök, például mobiltelefonok, tabletek és számítógépek javításához. Az eszköz kompakt mérete és könnyű súlya lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vihesd, és szükség szerint használhasd. A mágneses bitek biztosítják, hogy a csavarok könnyedén és biztonságosan a helyükre kerüljenek, minimalizálva a csavarok elvesztésének kockázatát.

Olcsó elektromos csavarhúzó precíz munkákhoz 3

A vásárlói vélemények alapján az elektromos csavarhúzó készlet rendkívül népszerű a felhasználók körében. Egy vásárló például kiemelte, hogy az eszköz rendkívül könnyen használható, és a LED világítás nagy segítséget nyújt a sötétebb helyeken végzett munkák során. Másik vásárló dicsérte a készlet biteinek minőségét és a mágneses kialakítást, amely megkönnyíti a csavarok kezelését.

Vásárlás itt:

 

Elektromos csavarhúzó

 

Az elektromos csavarhúzó készlet specifikációi a következők:

 • Típus: Phillips (PH000, PH1), Y-típus (Y0.6), Torx (T2, T5H, T6H, T8H), Pentagram (★0.8, ★1.2), Slit (2.0)
 • Anyag: Rozsdamentes acél
 • Feszültség: 3,6 V
 • LED-ek száma: 3

A csomag tartalma:

 • 1 x 11 az 1-ben mágneses csavarhúzó készlet

Főbb képességek:

 • Type-C újratölthető csavarhúzó
 • LED világítás a fogantyún a sötétben végzett munkákhoz
 • Mágneses kialakítás a bitek gyors és egyszerű cseréjéhez
 • Alkalmas különböző kis háztartási készülékek, számítógépek, mobiltelefonok és egyéb digitális eszközök javításához
 • Kompakt méret és könnyű súly a könnyű hordozhatóságért
 • Kiváló minőségű rozsdamentes acél bitek a hosszú élettartamért

Az elektromos csavarhúzó készlet tökéletes választás mindazok számára, akik megbízható és sokoldalú eszközt keresnek különböző szerelési feladatokhoz. Az alacsony ár, amely jelenleg 5847 forint a Banggood áruházban, német raktárból szállítva, különösen vonzóvá teszi ezt a terméket. Az eszköz használata egyszerű és kényelmes, így biztos lehetsz benne, hogy mindig a legjobb eredményeket éred el vele.

 

Hasonló témák oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.