Válassza az Oldal lehetőséget

Vevor motoros asztal meglepően alacsony áron

Vevor motoros asztal meglepően alacsony áron

A VEVOR motoros asztal asztallappal együtt is 64 ezer forint alatt.

Vevor motoros asztal meglepően alacsony áron

Az állítható magasságú asztalok egyre népszerűbbek a munkahelyi és otthoni irodákban, mivel hozzájárulnak a kényelmesebb és egészségesebb munkakörnyezet kialakításához. A VEVOR motoros asztal kiváló választás mindazok számára, akik szeretnének egy sokoldalú, megbízható és könnyen használható állítható magasságú asztalt. Az asztal jelenleg 63 912 forintért érhető el a Banggood áruházban, a HOCHU kuponkóddal, EU raktárból szállítva.

Az állítható magasságú asztalok, mint a VEVOR motoros asztal, hozzájárulnak a munkahelyi egészség és jólét javításához. Az álló és ülő munkavégzés váltakozása segít megelőzni a hosszú távú ülés okozta egészségügyi problémákat, például a hát- és nyakfájdalmakat, valamint javítja a vérkeringést és az általános közérzetet. Az állítható asztalok lehetővé teszik, hogy a munkahelyi környezetet az egyéni igényekhez és preferenciákhoz igazítsd, ami növeli a munka hatékonyságát és a komfortérzetet.

Vevor motoros asztal meglepően alacsony áron 1

Az asztal magasságának gyakori változtatása segít megelőzni az ülőmunka okozta mozgásszervi problémákat, például a derékfájást és a nyaki merevséget. Az állva végzett munka során több kalóriát égetsz el, ami hosszú távon hozzájárulhat a testsúly kontrollálásához is. Emellett az állva végzett munka fokozza az energiaszintet és a koncentrációt, így hatékonyabbá és produktívabbá tehet a nap folyamán.

A VEVOR motoros asztal különösen ajánlott azoknak, akik otthonról dolgoznak, mivel lehetővé teszi a munkahelyi környezet testreszabását és javítja az otthoni munkavégzés feltételeit. Az asztal nagy mérete és stabilitása lehetővé teszi, hogy több monitort, laptopot vagy egyéb irodai eszközt helyezz el rajta, miközben bőséges hely marad a jegyzeteknek és egyéb tárgyaknak. A két oldalsó kampó különösen praktikus a mindennapi használati tárgyak rendezésében, így az asztal mindig tiszta és rendezett maradhat.

Vevor motoros asztal meglepően alacsony áron 2

Ez az asztal különösen figyelemre méltó az egyszerű magasságállítási lehetőségei miatt. A magasságot 72 cm-től 114 cm-ig állíthatod, ami lehetővé teszi, hogy az asztalt a saját igényeidhez igazítsd. Az egyszerűen használható vezérlőpanel három memória beállítást kínál, így elmentheted a kedvenc magasságaidat, és egy gombnyomással visszaállíthatod őket.

A VEVOR motoros asztal nagy, 140 cm x 70 cm méretű asztallappal rendelkezik, amely elegendő helyet biztosít különféle irodai feladatokhoz, és segít a rendezett munkakörnyezet fenntartásában. Az asztal két praktikus kampóval van felszerelve mindkét oldalán, amelyekre fülhallgatót, esernyőt vagy egyéb tárgyakat akaszthatsz, hogy az asztalod mindig rendezett maradjon.

Vevor motoros asztal meglepően alacsony áron 3

Az asztal stabilitását és megbízhatóságát a tiszta réz motor biztosítja, amely több mint 50 000 emelési tesztet teljesített. A masszív kettős fémkeret támogatja az asztalt, és akár 82 kg terhelést is elbír, így biztosítva, hogy az asztal hosszú élettartamú és tartós legyen. Az asztallap szilárd és repedésálló, míg a négy állítható támasztóláb biztosítja a stabilitást egyenetlen felületeken is.

Az asztal különleges technológiával is fel van szerelve, amely megakadályozza az ütközéseket. Ha az asztal mozgása közben akadályba ütközik, az asztal automatikusan visszafordul, hogy elkerülje a sérüléseket. A gyerekzár funkció is egyszerűen aktiválható az “S” gomb öt másodperces lenyomásával, ami biztonságosabbá teszi az asztalt a gyermekek számára.

Vevor motoros asztal meglepően alacsony áron 4

Az állítható magasságú asztalok, mint a VEVOR motoros asztal, számos előnnyel járnak. Az egyik legfontosabb előnye, hogy segít csökkenteni a hosszan tartó ülés okozta fáradtságot és egészségügyi problémákat. Az álló munkahelyek elősegítik az aktívabb életmódot, javítják a vérkeringést és csökkentik a hát- és nyakfájdalmakat. A magasságállítási lehetőségnek köszönhetően az asztal különféle munkavégzési helyzetekhez igazítható, ami növeli a munka hatékonyságát és kényelmét.

A VEVOR motoros asztal további előnyei közé tartozik az egyszerű összeszerelés és a felhasználóbarát kialakítás. Az asztal összeszerelése gyors és egyszerű, így rövid időn belül használatra kész. A részletes használati útmutató és a könnyen követhető lépések biztosítják, hogy bárki gond nélkül össze tudja állítani az asztalt, akár egyedül is. Az asztal modern, elegáns megjelenése pedig jól illeszkedik bármilyen irodai vagy otthoni környezetbe.

Vevor motoros asztal meglepően alacsony áron 5

A vásárlói vélemények alapján a VEVOR motoros asztal nagy népszerűségnek örvend. Fábio Filho, aki már majdnem egy éve használja az asztalt, elégedett annak teljesítményével és kényelemmel. Christian szintén pozitívan nyilatkozott az asztal ár-érték arányáról, és különösen dicsérte az asztallap méretét és minőségét. Oliveira viszont megjegyezte, hogy bár az asztal funkcionalitása kiváló, a motor kissé zajos lehet, és az asztallapon kisebb hibák is találhatók, de ezek nem befolyásolják a használatot.

Vásárlás itt:

 

VEVOR motoros asztal

 

 

Az asztal specifikációi a következők:

 • Modell: ZWE-DDJ-SS-07
 • Asztallap méretei: 140 cm x 70 cm
 • Emelési sebesség: 15,4 mm/s
 • Terhelhetőség: ≥82 kg
 • Emelési magasság tartomány: 72 cm – 114 cm
 • Feszültség: 100-240V, 50/60Hz
 • Szín: Barna
 • Termék súlya: 25,2 kg

A csomag tartalma:

 • 1 x VEVOR motoros asztal

Főbb képességek:

 • Állítható magasság 72 cm-től 114 cm-ig
 • Nagyméretű, 140 cm x 70 cm asztallap
 • Három memória beállítási lehetőség
 • Erős réz motor és kettős fémkeret
 • Terhelhetőség akár 82 kg
 • Ütközésgátló technológia és gyerekzár funkció
 • Könnyen kezelhető vezérlőpanel

Azok számára, akik szeretnének egy sokoldalú, megbízható és kényelmes munkakörnyezetet kialakítani, a VEVOR motoros asztal kiváló választás lehet. Az asztal jelenleg kedvező áron, 63 912 forintért érhető el a HOCHU kuponkóddal a Banggood áruházban, EU raktárból szállítva.

 

hasonló cikkek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.