Válassza az Oldal lehetőséget

A Convoy S2+ SST20 egy kicsi, erős és olcsó zseblámpa

A Convoy S2+ SST20 egy kicsi, erős és olcsó zseblámpa

A Convoy S2+ SST20 nem világít el a holdig, de szerintem így is szeretni fogod.

A Convoy S2+ SST20 egy kicsi, erős és olcsó zseblámpa

A Convoy S2+ SST20 egy sokoldalú és megbízható LED zseblámpa, amely ideális társ lehet kempingezéshez, vadászathoz vagy bármilyen sürgősségi helyzethez. Az alumínium ötvözetből készült ház ellenáll az időjárás viszontagságainak és a mindennapi használatnak. A 7135 biscotti firmware vezérlővel rendelkezik, amely alacsony feszültségű figyelmeztetést és fordított polaritás védelmet biztosít, így a lámpa hosszú távon is megbízható marad.

A Convoy S2+ SST20 egy kicsi, erős és olcsó zseblámpa 1

A lámpa AR bevonatú üveglencsével és lágy fényt adó reflektorral van felszerelve, ami egyenletes és széles fényképet biztosít. A memóriamód funkcióval könnyen visszatérhetsz a legutóbb használt beállításhoz. A lámpa talpának kialakítása lehetővé teszi, hogy stabilan álljon szinte bármilyen felületen. A lámpa méretei 118 x 24,1 mm, tömege 76 gramm.

A Convoy S2+ SST20 egy kicsi, erős és olcsó zseblámpa 2

A Convoy S2+ SST20 7135*8 LED zseblámpa 2800 mA-es áramkimenetet biztosít, ami erős és hatékony világítást garantál. A csomag tartalmaz egy zseblámpát és a szükséges tartozékokat, így azonnal használatba vehető. Ez a zseblámpa kiváló választás azok számára, akik egy megbízható, hosszú élettartamú és erős fényerejű zseblámpát keresnek.

A lámpát kínai raktárból szállítják, ára a BGDBI152 kuponkóddal 4808 forint itt (töltő és akkumulátor nélkül):

 

Convoy S2+ SST20 zseblámpa

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.