Válassza az Oldal lehetőséget

VIOLEWORKS 88VF 6 colos láncfűrész 2 akksival 11 ezerért

VIOLEWORKS 88VF 6 colos fűrész 2 akksival 11 ezerért

A hatos lánclappal szerelt VIOLEWORKS 88VF ennyi pénzért ajándék.

VIOLEWORKS 88VF 6 colos láncfűrész 2 akksival 11 ezerért

A VIOLEWORKS 88VF egy 6 hüvelykes, akkumulátorral működő, elektromos láncfűrész, amely könnyű és kényelmes használatot kínál. A 1500 W teljesítményű fűrész ideális választás kerti munkákhoz és könnyű faipari feladatokhoz. Kompakt méretének és egykezes használatának köszönhetően különösen alkalmas kisebb ágak vágására és kisebb fák kezelésére. A láncfűrész 1500W teljesítményű motorral rendelkezik, amely gyors és hatékony vágást tesz lehetővé. A tiszta réz tekercselésű motor nagy teljesítményt biztosít, miközben az energiafogyasztás alacsony marad. A kapcsoló lehetővé teszi a sebesség szabályozását és a fokozatmentes sebességváltást.

VIOLEWORKS 88VF 6 colos láncfűrész 2 akksival 11 ezerért 1

A láncfűrész 6500 mAh akkumulátorral működik, amely hosszú üzemidőt biztosít. A lánc sebessége eléri az 5 méter/percet, ami gyors és sima vágást tesz lehetővé. A vágási méret 120 mm, ami ideális kisebb faanyagok kezeléséhez. A láncfűrész könnyű kialakítású, csupán körülbelül 0,8 kg, ami lehetővé teszi a hosszantartó használatot anélkül, hogy a kezek elfáradnának. A beépített intelligens áramköri vezérlőlap túlterhelés elleni védelmet biztosít, így megfelel a különböző építési igényeknek. A speciális vezetőlemez és a volfrámacél golyók csökkentik az ellenállást a működés során, és minimalizálják a gép kopását.

VIOLEWORKS 88VF 6 colos láncfűrész 2 akksival 11 ezerért 2

A csomag tartalmaz egy elektromos láncfűrészt, 2 akkumulátort, egy töltőt, egy felhasználói kézikönyvet és egy kartondobozt. Fontos megjegyezni, hogy a fűrésztest kompatibilis a Makita18V akkumulátorral is. A gép ára most cseh raktárból rendelve, két akkumulátorral 10 900 forint, ha használod a BGDB184 kuponkódot itt:

 

VIOLEWORKS 88VF 6 colos fűrész

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.