Válassza az Oldal lehetőséget

Somoreal SM-OLT2 – a lámpa ami mindenhova világít, ahova akarom

Somoreal SM-OLT2 – a lámpa ami mindenhova világít, ahova akarom

Somoreal SM-OLT2 forgathatod ahova akarod.

Somoreal SM-OLT2 – a lámpa ami mindenhova világít, ahova akarom

A Somoreal SM-OLT2 napelemes érzékelős fali lámpa tökéletes megoldás a kültéri világítási igények kielégítésére. A 214 LED-es lámpával, köztük 106 fehér fényű LED-del és 108 meleg fényű LED-del, ez a lámpa 700~1400 lumen fényt termel, és 3 különböző színhőmérsékletre állítható be (3000K/4500K/6500K).

Somoreal SM-OLT2 - a lámpa ami mindenhova világít, ahova akarom 2

Az SM-OLT2 nagy érzékenységű PIR mozgásérzékelővel rendelkezik, melynek érzékelési tartománya 5 m és 120°-os szöge biztosítja, hogy soha ne maradjon le a lámpa a mozgásról. Az IP65 vízállósági szintnek és a tartós ABS anyagnak köszönhetően ellenáll a zord időjárási körülményeknek (-20~+60℃).

Somoreal SM-OLT2 - a lámpa ami mindenhova világít, ahova akarom 3

A Somoreal SM-OLT2 3 működési módot kínál: Normál bekapcsolt mód, gyenge fényindukciós mód és indukciós mód. Távirányítóval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az időzítő beállítását, a színhőmérséklet beállítását és a munkamód kiválasztását.

Somoreal SM-OLT2 - a lámpa ami mindenhova világít, ahova akarom 4

A telepítés egyszerű a mellékelt csavarokkal és PVC tiplikkel. A napsütéses napokon akár 20 órás üzemidővel, a 2 db 1200 mAh 18650-es akkumulátor kapacitásával ez a lámpa megbízható és hosszú élettartamú világítási megoldást nyújt.

Vásárlás ebben az esetben is a cseh raktárból történik, a BGa08342 kuponkóddal 9300 forintot kell érte fizetnünk ide kattintva:

Somoreal SM-OLT2 napelemes lámpa

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.