Válassza az Oldal lehetőséget

Topshak ZX7-250 – tenyérnyi hegesztőállomás 20 ezer alatt

Topshak ZX7-250 – tenyérnyi hegesztőállomás 20 ezer alatt

Tipikusan olyan termék, aminek egy családiházban vagy a telken helye van.

Topshak ZX7-250 – tenyérnyi hegesztőállomás 20 ezer alatt

A Topshak ZX7-250 mini elektromos hegesztőgép egy kompakt, könnyű és hordozható szerkezet, amely alkalmas különböző anyagok hegesztésére. Fejlett egycsöves IGBT inverter technológiája, PWM vezérlési technológiája és beépített forró ívindítása nagy teljesítményt, energiahatékonyságot és jó tolóáramhatást tesz lehetővé.

Topshak ZX7-250 - tenyérnyi hegesztőállomás 20 ezer alatt 1

A Topshak ZX7-250 digitális kijelzővel van felszerelve, így könnyen beállítható a szükséges áram 20 és 250 A között. VRD funkcióval is rendelkezik, amely csökkenti a kimeneti feszültséget terhelés nélkül, megelőzve az áramütést és biztosítva a biztonságosabb használatot. A gép kompakt, mégis masszív, nagy teherbírású rozsdamentes acél testtel és tartós narancssárga festéssel rendelkezik.

Topshak ZX7-250 - tenyérnyi hegesztőállomás 20 ezer alatt 2

A Topshak ZX7-250 mindent tartalmaz, amire szükséged van a munka indításához, beleértve két szigetelt elektródát, egy T-csavarkulcsot, hálózati kábelt és egy angol nyelvű kézikönyvet. Kis méretével és kiváló képességeivel a Topshak ZX7-250 ideális hegesztőgép mind a profik, mind a hobbisták számára, hiszen nem foglal sok helyet, percek alatt beüzemelhető, és elvégezhető vele a hegesztési feladat.

A gép ára a BG92741b kuponkóddal csak 17 400 forint a cseh raktárból rendelve.

Topshak ZX7-250 hegesztőállomás

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.