Válassza az Oldal lehetőséget

FASGet 16 vonalas zöldlézeres szintező, ez is 11.11-es olcsósítással

16 vonalas zöldlézeres szintező, ez is 11.11-es olcsósítással

Ez a FASGet lézer építkezőknek, mesterembereknek már a kötelező kategória, főleg ennyi pénzért!

16 vonalas zöldlézeres szintező, ez is 11.11-es olcsósítással

Az FASGet 4D 16 vonalas zöld lézeres szintező egy rendkívül fejlett és hatékony eszköz, amely kiválóan alkalmas különböző építőipari és belsőépítészeti feladatokhoz. Ez a készülék 3D-s 16 vonalas lézerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a pontos és részletes helymeghatározást. A lézer színe zöld, ami különösen jól látható különböző környezetekben.

FASGet 16 vonalas zöldlézeres szintező, ez is 11.11-es olcsósítással 1

A lézeres szintező 4, 8, 12 vagy 16 vonal közül választható, így különböző alkalmazásokhoz igazítható. A beépített önnivelláló rendszer gyors és pontos beállítást tesz lehetővé. A készülék töltéssel működik, és LED-es energiajelzővel van ellátva, amely megmutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét. A lézeres szintező vízálló és kopásálló kialakítású, könnyen kezelhető és hordozható. A készülék széles körben alkalmazható, például csempézésnél, faldekorációnál, padlócsempézésnél, lépcsőkorlátoknál, álmennyezeteknél, padlóburkolásnál és vakolásnál.

FASGet 16 vonalas zöldlézeres szintező, ez is 11.11-es olcsósítással 2

A csomag tartalmaz egy 16 vonalas zöld fényű lézeres szintezőt, egy távirányítót, egy lítium akkumulátort, egy töltőt, egy falitartót, egy állványtartót, egy vaslemezt, egy tartócsatlakozót, egy leesés elleni táskát és egy angol nyelvű használati utasítást.Az FASGet 4D 16 vonalas zöld lézeres szintező ideális választás szakemberek és barkácsolók számára, akik egy megbízható, pontos és könnyen használható lézeres szintezőt keresnek a munkájukhoz.

A készüléket cseh raktárból kapjuk meg, ára a BGDB112 kuponkóddal 13 822 forint itt:

 

FASGet 16 vonalas zöldlézeres szintező

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.