Válassza az Oldal lehetőséget

VIOLEWORKS 8 colos fűrész két akksival 14 ezerért

VIOLEWORKS colos fűrész két akksival 14 ezerért

Ezzel már a komolyabb ágakat is lecsaphatod!

VIOLEWORKS colos fűrész két akksival 14 ezerért

A VIOLEWORKS 8 hüvelykes, 3000 W-os, 88VF kefe nélküli elektromos láncfűrész egy erőteljes és hatékony eszköz a kerti munkákhoz és fafeldolgozáshoz. Ez a láncfűrész különösen alkalmas metszésre és kisebb fák vágására. A kefe nélküli motor biztosítja a nagy teljesítményt és hosszú élettartamot, miközben a 3000 W-os teljesítmény lehetővé teszi a gyors és hatékony vágást.

VIOLEWORKS 8 colos fűrész két akksival 14 ezerért 1

A láncfűrész 8 hüvelykes vezetőlemezzel rendelkezik, és a lánc sebessége eléri az 5 m/s-t, ami gyors és tiszta vágást tesz lehetővé. A gyorsan állítható lánc biztosítja a könnyű használatot és karbantartást. A fűrész több kivitelben kapható, akkumulátor nélkül, 1 akkumulátoros és 2 akkumulátoros szett is választható.

VIOLEWORKS 8 colos fűrész két akksival 14 ezerért 2

A VIOLEWORKS láncfűrész kiváló választás azok számára, akik egy megbízható, erőteljes és könnyen kezelhető elektromos láncfűrészt keresnek otthoni vagy professzionális használatra. Az EU csatlakozóval és két akkumulátorral szállított készülék kényelmes és rugalmas használatot biztosít, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy bárhol és bármikor végezhesse a munkát.

A gépet tehát 3 kiépítésben veheted meg, a BGDB055 kuponkód mindegyikhez használható. Akkumulátor nélkül 8350- két akkuval 14 200 forint az ár, amit fizetned kell itt:

 

VIOLEWORKS 8 colos fűrész

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.