Válassza az Oldal lehetőséget

Ma a TOPSHAK TS-CH4 39 darabos szerszámkészlet is kupont kapott

Ma a TOPSHAK TS-CH4 szerszámkészlet is kupont kapott

TOPSHAK TS-CH4 a gyártó legkisebb csomagja, 36 darabos szerszámkészlet.

Ma a TOPSHAK TS-CH4 szerszámkészlet is kupont kapott

 

A TOPSHAK TS-CH4 39 darabos szerszámkészlet egy vegyes szerszámkészlet műanyag szerszámtároló tokkal. Ez az otthoni javítószerszámkészlet tökéletes a mindennapi otthoni karbantartáshoz, és 39 darab kiváló minőségű, magas széntartalmú acélból készült szerszámot tartalmaz, amelyek krómozottak, hogy rozsdamentesek és korrózióállók legyenek. A készlet számos szerszámot tartalmaz, például csavarhúzóhegyeket, hatlapos kulcsokat, precíziós csavarhúzókat, fogót, bit tartót, bit csatlakozót, kalapácsot, mérőszalagot, ollót, kést és még sok más szerszámot.

Ma a TOPSHAK TS-CH4 39 darabos szerszámkészlet is kupont kapott 1

A szerszámok könnyen kezelhetők csúszásgátló fogantyúkkal vannak ellátva, amelyek kényelmes használatot tesznek lehetővé. A könnyű tárolás és szállítás érdekében a szerszámok egy erős, kompakt dobozban vannak elhelyezve. A készlethez tartozó csomag 20 csavarhúzóhegyet, 8 metrikus rendszerű hatkulcsos kulcsot, 4 precíziós csavarhúzót, 1 6″-os fogót, 1 bittartót, 1 bitcsatlakozót, 1 kalapácsot (az EU szabvány 1x-szerelő kalapács), 1 mérőszalagot, 1 ollót, 1 kést és 1 műanyag dobozt tartalmaz.

Ma a TOPSHAK TS-CH4 39 darabos szerszámkészlet is kupont kapott 2

Fektess be egy kis pénzt a TOPSHAK TS-CH4 39 darabos kéziszerszámkészletbe, és minden olyan szerszám, amire a mindennapi otthoni karbantartáshoz szükséged van, egy kényelmes és tartós csomagban elérhető lesz.

A csomag ára a BG386910 kuponkóddal most 6000 forint a lengyel raktárban itt:

TOPSHAK TS-CH4 39 darabos kéziszerszámkészlet

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.