Válassza az Oldal lehetőséget

BLUETTI AC180: Egy áttörést jelentő hordozható erőmű a modern kalandokhoz

BLUETTI AC180: Egy áttörést jelentő hordozható erőmű a modern kalandokhoz

A mai rohanó világban sokan vágyunk arra, hogy kiszakadjunk a városi élet nyüzsgéséből.

BLUETTI AC180: Egy áttörést jelentő hordozható erőmű a modern kalandokhoz

A kempingezés népszerűsége megugrott egyre inkább újabb fénykorát éli, mivel az emberek keresik a lehetőséget, hogy újra kapcsolatba kerüljenek a természettel. A megbízható áramforrás szükségessége azonban állandó kihívást jelent ezeknek a szabadtéri kirándulásoknak a során, mert bár jó ha közel a természet, de a kényelemről sem szívesen mondunk le. Ehhez a kényelemhez pedig kelleni fog egy áramforrás. Ez lehet például a BLUETTI AC180!

BLUETTI AC180: Egy áttörést jelentő hordozható erőmű a modern kalandokhoz 1

BLUETTI AC180 főbb jellemzői:

  • 1800 W állandó kimeneti teljesítmény és 1.152 Wh kapacitás
  • Power Lifting üzemmód 2700 W-os kimeneti teljesítménnyel
  • 1,7 hüvelykes LCD kijelző nagy betűmérettel
  • Ultra-kompakt és hordozható kialakítás
  • 1440 W-os turbótöltés 0-80%-os SOC értékkel 45 perc alatt
  • Szünetmentes áramellátó rendszer (UPS)
  • LiFePO4 akkumulátorcellák és 5 év garancia
  • Intelligens BLUETTI APP a távoli felügyelethez és vezérléshez

A BLUETTI AC180 lenyűgöző 1800 W-os állandó kimeneti teljesítménnyel és 1.152 Wh kapacitással büszkélkedhet, így tökéletes társ az elektromos hálózattól távoli élethez. A Power Lifting üzemmódja hatalmas, 2700 W-os teljesítményt nyújt, így olyan nagy teljesítményű eszközöket, mint a vízforraló, hajszárító és mikrohullámú sütő, erőlködés nélkül működtethet. A frissített, 1,7 hüvelykes, nagy betűmérettel ellátott LCD-kijelző biztosítja, hogy az energiafogyasztás és a hibaelhárítás állapota könnyen látható és érthető legyen.

Utazz a Grab-and-go Power segítségével

A 340 mm x 247 mm x 317 mm (H x Sz x K) méretekkel és mindössze 35 kg tömeggel az AC180 hihetetlenül kompakt és hordozható. Könnyű kialakításának köszönhetően könnyedén elhelyezheted autód csomagtartójában anélkül, hogy értékes tárolóhelyet kellene feláldoznod.

BLUETTI AC180: Egy áttörést jelentő hordozható erőmű a modern kalandokhoz 2

Töltés nagy sebességgel

Nem kell aggódnod, hogy a szabadtéri kalandjaid során kifogy az áram, mivel az AC180 akár 1440 W-os turbótöltést is támogat. Ez a funkció biztosítja, hogy az erőmű 0-80% SOC-ról mindössze 45 perc alatt feltöltődik! Egyszerűen töltsd fel indulás előtt, és élvezd a megbízható áramforrást, bárhová is mész.

Élj a szünetmentes áramellátással

Az AC180 UPS rendszere megvédi adataidat és eszközeidet az áramkimaradások idején, mivel automatikusan érzékeli az áramkimaradásokat, és mindössze 20 ms alatt zökkenőmentesen átkapcsol. Ez biztosítja, hogy észre sem veszed az áramszünetet.

BLUETTI AC180: Egy áttörést jelentő hordozható erőmű a modern kalandokhoz 3

Állandó áramellátás nyugalommal

A biztonságos és tartós LiFePO4 akkumulátorcellákkal felszerelt AC180 hosszú élettartamot és biztonságot ígér. A BLUETTI akár öt évig tartó gondtalan garanciát kínál, ami megkülönbözteti a versenytársaktól. Az intelligens BLUETTI APP lehetővé teszi az AC180 távoli felügyeletét, a munkamódok beállítását, valamint a rendszerellenőrzések és OTA frissítések egyszerű végrehajtását.

Elérhetőség és megfizethetőség

Bár az AC180 debütáló ára még nem végleges, várhatóan az egyik legmegfizethetőbb hordozható erőmű lesz a piacon, így megéri várni rá.

A termékoldalt itt találjátok:

BLUETTI AC180 hordozható erőmű


 

A BLUETTI-ről

A BLUETTI a zöld energiatárolási megoldások egyik globális vezető gyártója, amely elkötelezett a környezetbarát élmények nyújtása iránt otthonaink és világunk számára. A több mint 70 országban jelen lévő és több millió ügyfél bizalmát élvező BLUETTI elkötelezett a fenntartható jövő mellett.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.