Válassza az Oldal lehetőséget

LANPWR akkumulátor a napelem mellé vagy akár kempingezni

LANPWR akkumulátor a napelem mellé vagy akár kempingezni

Komolyabb otthoni rendszert is építhetsz belőle.

LANPWR akkumulátor a napelem mellé vagy akár kempingezni


Bevezető

Mondjuk ki, az utóbbi időben Magyarországon a napelemes rendszerekkel kapcsolatban hozott intézkedések egy cseppet kaotikusak. Senki nem tudja mikortól lehet újra szigetüzem helyett betáplálós rendszert engedélyeztetni, vagy azt, hogy egyáltalán lesz-e erre még mód. Nem tudjuk meddig fog élni a szaldós elszámolás, és még folytathatnám a sort.

Azokat, akik napelemes rendszerben törik a fejüket jócskán elbizonytalanítja ez a kiszámíthatatlan, fejetlen intézkedés cunami, ami akár egyik napról a másikra húzza ki a szőnyeget az otthonra tervezett rendszereink megtérülési rátája alól, de ez a kisebbik baj, mert ugyanezt a szőnyeget komplett iparágak alól is kihúzzuk, sok-sok tízezem ebmer megélhetését lehetetlenítve el máról holnapra.

[EU Direct] LANPWR 12V 100Ah LiFePO4 lítium akkumulátor csomag tartalék teljesítmény 1280 Wh energia 4000+ mély ciklusok beépített 100 A BMS 24,25 lb könnyű súly támogatás sorozatban Párhuzamos Tökéletes a legtöbb tartalék motor cseréjéhez Off-SolarRV Boat

Nekünk, akik napelemes rendszerben gondolkoznak megoldást kell találnunk, mert helyettünk ezt senki nem teszi meg. Ez a megoldás pedig egyértelműen a szigetüzem és az akkumulátoros energiatárolás lesz, ami mellett az állami intézkedések súlya lényegében megszűnik. Egy szigetüzemű rendszerrel lényegében függetleníteni tudjuk magunkat a szakmaiságot és kiszámíthatóságot teljesen nélkülöző állami intézkedések következménye alól.

Ehhez lehet jó alap a LANPWR akkumulátora, ami alapja lehet egy szigetüzemű háztartásnak, de nem csak annak, hiszen a 12 voltos “cellákat” használhatjuk akár lakóautóban, akár kempingezésnél vagy akárhol, ahol jól jön a 12 voltos tápfeszültség.


A termék

A LANPWR LiFePO4 akkumulátorcsomag egyik legjelentősebb előnye a hosszú élettartam. Több mint 4000 ciklussal, több mint tízszer tovább bírja, mint az ólom-sav akkumulátorok, ami jelentősen csökkenti a csereköltségeket és a teljes tulajdonlási költséget. Ezen túlmenően, az autóipari minőségű lítium akkumulátor és a környezetbarát konstrukció révén ez az akkumulátorcsomag egyszerre hatékony és környezetet a lehető legkisebb mértékben terheli.

LANPWR akkumulátor a napelem mellé vagy akár kempingezni 2

A LANPWR LiFePO4 akkumulátorcsomag izgalmas tulajdonsága a kapacitásbővítési képesség. Párhuzamosan vagy sorosan csatlakoztathatjuk az egységeket a nagyobb kapacitás és feszültség érdekében, így számos felhasználási módhoz lesz tökéletes. Négy azonos akkumulátort sorba kapcsolva akár 48 V-ig, vagy több akkumulátort párhuzamosan csatlakoztatva akár 400 Ah-ig megnövelhetjük a kapacitást és 24 V, 36 V vagy 48 V-ig skálázható magasabb feszültséget érhetünk el. Az akkumulátorok párhuzamos vagy soros összekapcsolásakor azonban ügyelnünk kell arra, hogy az akkumulátorok feszültsége és kapacitása azonos legyen, és három hónapon belül vásároltak legyenek.

LANPWR akkumulátor a napelem mellé vagy akár kempingezni 3

A LANPWR LiFePO4 akkumulátorcsomag beépített 100 A BMS (Battery Management System) rendszerrel rendelkezik, amely megvédi az akkumulátort a túltöltéstől, a túl sok lemerítéstől, a túláramlástól és a rövidzárlatoktól. Kiváló önkisülési sebességgel és magas hőmérsékletű lekapcsolással ez az akkumulátorcsomag megbízható és biztonságos működést biztosít. Jó hír, hogy a környezeti behatásoknak is ellenáll, hiszen IP65 szintű védelmet kapott, azaz víz- és porálló.

[EU Direct] LANPWR 12V 100Ah LiFePO4 lítium akkumulátor csomag tartalék teljesítmény 1280 Wh energia 4000+ mély ciklusok beépített 100 A BMS 24,25 lb könnyű súly támogatás sorozatban Párhuzamos Tökéletes a legtöbb tartalék motor cseréjéhez Off-SolarRV Boat

A LANPWR LiFePO4 akkumulátorcsomag tökéletesen alkalmas tartalék áramellátási alkalmazásokhoz, beleértve a kommunikációs tartalék áramellátást, az UPS-t, a vészvilágítás áramellátását és más tartalék áramforrásokat. Ideális energiatárolási alkalmazásokhoz is, például napenergia-termelő berendezésekhez, szélturbinákhoz és más megújuló energiát tároló akkumulátorokhoz. Ezenkívül számos területen használható, beleértve az otthoni energiatároló rendszereket, a világítást, a digitális / CCTV kamerákat, a hordozható TV-t, az elektromos járműveket, a 12V-os routereket, a légszivattyúkat,  a lakóautót / lakóautót és lakóautót, a lakóhajót és még sok más területet.

 

Fontos tudni, hogy a LANPWR LiFePO4 akkumulátorcsomag nem alkalmas indítóakkumulátorok helyett vagy golfkocsi akkumulátornak. Ezt inkább energiatároló akkumulátornak, mint indítóakkumulátornak tervezték, és a 12 V 100 Ah akkumulátor 30-70 lbs tolóerővel rendelkező trolling motorhoz ajánlott.

LANPWR akkumulátor a napelem mellé vagy akár kempingezni 4

A LANPWR LiFePO4 akkumulátorcsomag fő különbsége a hagyományos energiatároló akkumulátoroktól a szerkezeti összetételében rejlik. Míg az energiatároló akkumulátorok beépített akkumulátorokkal és inverterkomponensekkel rendelkeznek, amelyek egyenáramú és váltakozó áramot biztosítanak, addig a LANPWR lítiumvas-foszfát akkumulátorcsomag főként egy beépített akkumulátorból és pozitív és negatív interfészekből áll, amelyek egyenáramú áramot biztosítanak. Ha áramot szeretnél otthonodba, akkor szükséged lesz egy külső inverterkomponensre, amely az áramot váltakozó áramúvá alakítja. Ha olyan eszközről van szó, amely egyenáramú áramot igényel, nincs szükség inverterre.

LANPWR akkumulátor a napelem mellé vagy akár kempingezni 5

Összefoglalva, a LANPWR 12V 100Ah LiFePO4 lítium akkumulátorcsomag kiváló befektetés mindazok számára, akik megbízható, hosszú élettartamú és hatékony tartalék energiaellátási megoldást keresnek. Könnyű kialakításával, kapacitásbővítési képességével és beépített 100 amperes BMS-ével ez az akkumulátorcsomag számos alkalmazáshoz, többek között lakóautókhoz, hajókhoz, napelemes rendszerekhez, hálózaton kívüli alkalmazásokhoz és sok máshoz is tökéletes.

Ha szeretnél ilyet vásárolni, akkor használd a BG0288e9 kuponkódot, amivel az ár 136 ezer forintra csökkenthető. Rendelés a a Banggoodtól most cseh raktárból ide kattintva:

LANPWR LiFePO4 akkumulátorcsomag


 

Műszaki adatok:

 

Általános adatokMárka: LANPWR
Típus: LiFePO4 akkumulátor
Modell: 12V 100Ah
Fekete szín
LeírásNévleges feszültség: 12,8 V
Töltőfeszültség: 14,6 V
Energia: 1280 Wh
BMS tábla: 100 A
Maximális folyamatos töltő/kisütési áram: 100 A
Max. Terhelés/inverter Teljesítmény: 1280 W
Javasolt napelem-konfiguráció (Teljes töltés hatékony napsütéssel 4,5 óra/nap): 300 W
Vezetékek soros és párhuzamos csatlakozáshoz / terhelés: 6 AWG
Súly és méretA termék súlya: 10 kg
Csomag súlya: 11 kg
Termék mérete (H x Sz x Ma): 32,7 * 17 * 21,8 cm
Csomag mérete (H x Sz x Ma): 40*23*28cm

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.