Válassza az Oldal lehetőséget

VIOLEWORKS 8 colos láncfűrész két akkuval alig 12 ezerért!

VIOLEWORKS 8 colos láncfűrész két akkuval 15 ezerért

Ezzel az őserdőt is kikaszabolhatod, csak legyen nálad láncspray.

VIOLEWORKS 8 colos láncfűrész két akkuval 15 ezerért

A VIOLEWORKS 8 hüvelykes, akkumulátoros láncfűrész a faanyagok metszésére és vágására szolgáló munkaeszköz. A fűrész különleges jellemzője a kefe nélküli motor, amely erős és tabil teljesítményt biztosít. Ennek a motoros technológiának előnye, hogy az átlagos láncfűrészhez képest stabilabb teljesítményt biztosít, és nagy terhelés esetén is nehéz leégetni. Az 5 m/s sebességű lánc gyors és sima vágást tesz lehetővé anélkül, hogy elakadna.

VIOLEWORKS 8 colos láncfűrész két akkuval alig 12 ezerért! 1

Az elektromos láncfűrész kiváló minőségű fémötvözetből készült láncot használ, amely kopásálló és tartós. Ez a lánc gyorsan állítható, így a használata nagyon rugalmas. A láncfűrész sokoldalúan használható, többek között erdővágásra, faanyagok vágására és ágak metszésére. A láncfűrész puha, gumi markolattal rendelkezik, ami csúszásgátló és izzadságelnyelő tulajdonságokkal bír. Széles védőlemezzel van ellátva, amely megakadályozza a faforgács repkedését vágás közben, valamint hűtőlyukakat tartalmaz a hatékony szellőzés és hőelvezetés érdekében.

VIOLEWORKS 8 colos láncfűrész két akkuval alig 12 ezerért! 2

A VIOLEWORKS láncfűrész különböző csomagban kapható: akkumulátor nélkül, egy vagy két akkumulátorral. Minden csomagban megtalálható a vezeték nélküli elektromos láncfűrész, csavarhúzó, kulcs és a felhasználói kézikönyv. Az akkumulátoros csomagokban pedig található még akkumulátor(ok) és töltő is. Az EU-s csatlakozó és a Makita 18v akkumulátor kompatibilitása extra rugalmasságot és kényelmet biztosít a felhasználók számára.

VIOLEWORKS 8 colos láncfűrész két akkuval alig 12 ezerért! 3

A gép ára a cseh raktárból rendelve ~12 600 forint, ha használod a vásárláshoz a BG021320 kuponkódot. A kód használható az egy akkus és az akku nélküli csomaghoz is, utóbbi esetben az ár 10 ezer alatt marad.

 

VIOLEWORKS 8 colos láncfűrész

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.