Válassza az Oldal lehetőséget

A TOPSHAK TS-SD6 csiszoló szinte féláron vihető cseh raktárból

A TOPSHAK TS-SD6 csiszoló szinte féláron vihető cseh raktárból

A TOPSHAK TS-SD6 ára ma csak 4500 forint!

A TOPSHAK TS-SD6 csiszoló szinte féláron vihető cseh raktárból

A TOPSHAK TS-SD6 260W elektromos rezgőcsiszoló kiválóan alkalmas otthoni és professzionális használatra egyaránt. Ez a csiszológép tökéletes választás az anyagok csiszolásához, simításához, alakításához. Az erős 240W-os motorja akár 14 000-es fordulatszámot is képes elérni, ami lehetővé teszi az anyagok hatékony csiszolását.

A TOPSHAK TS-SD6 csiszoló szinte féláron vihető cseh raktárból 1

Az excentrikus meghajtás és a nagy téglalap alakú csiszoló párna minimálisra csökkentik a vibrációt és a zajszintet, így a csiszolási munkák kényelmesebbé és csendesebbé válnak.

A géphez csiszolóvásznakat is kapunk a kezdőcsomagban

  • 60-as szemcseméret: Nagy sérülések és karcolások eltávolítása
  • 80-as szemcseméret: Fém rozsda/festék eltávolítása, valamint fa csiszolása
  • 120-as szemcseméret: Kisebb felületi hibák javítása
  • 180-as szemcseméret: A finom felületek sima tapintásúvá varázslása

Az eszköz hatékony poreltávolítási/gyűjtési funkcióval rendelkezik, így a belső tömlővel ellátott doboz összegyűjti a port, és tisztán tartja a munkaterületet. A kivehető átlátszó pordoboz segítségével nincs visszafolyás vagy eltömődés, így az eszköz használata egyszerű és kényelmes.

A TOPSHAK TS-SD6 csiszoló szinte féláron vihető cseh raktárból 2

A gép ára ma tényleg kedvező, közel féláron kapjuk meg, ha használjuk a BGfdd124 kuponkódot a vásárláshoz az alábbi hivatkozáson:

TOPSHAK TS-SD6 csiszoló

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.