Válassza az Oldal lehetőséget

Drillpro 2 az 1-ben forrasztóállomás ára a béka feneke alatt

Drillpro 2 az 1-ben forrasztóállomás ára a béka feneke alatt

Elektronikát szeretőknek, barkácsolóknak remek ajándék lehet a Drillpro gépe.

Drillpro 2 az 1-ben forrasztóállomás ára a béka feneke alatt

A Drillpro 2 az 1-ben 750 W 220 V Forrasztóállomás egy sokoldalú és hatékony eszköz, amelyet kifejezetten elektronikai javításokhoz és műhelymunkákhoz terveztek. Ez a forrasztóállomás egyesíti magában a forrólevegős forrasztópisztolyt és a hagyományos forrasztópákát, így különféle forrasztási feladatok elvégzésére alkalmas, legyen szó BGA, SMD, PCB vagy IC javításokról. A forrasztóállomás 750 W teljesítményű, ami biztosítja a gyors és hatékony munkavégzést. A készülék választható 220 V vagy 110 V tápellátással rendelkezik, így különböző régiókban is használható. A forrasztóállomás LCD digitális kijelzővel van ellátva, amely lehetővé teszi a hőmérséklet pontos beállítását és ellenőrzését a munka során.

Drillpro 2 az 1-ben forrasztóállomás ára a béka feneke alatt 1

A forrasztóállomás jellemzői közé tartozik a kettős funkció, amely lehetővé teszi a forrólevegős és a hagyományos forrasztás egyidejű használatát. Ez különösen hasznos bonyolultabb javítási munkák során, ahol a különböző forrasztási technikák kombinálása szükséges. A készülék ergonomikus kialakítása és könnyű kezelhetősége biztosítja a kényelmes és hatékony munkavégzést. A Drillpro forrasztóállomás ideális választás azok számára, akik professzionális szintű forrasztási megoldásokat keresnek, legyen szó elektronikai javításokról, hobbiprojektekről vagy ipari alkalmazásokról. A készülék megbízhatósága, a pontos hőmérsékletszabályozás és a sokoldalú használat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a legkülönbözőbb forrasztási feladatokat is magas színvonalon és hatékonyan végezzék el.

 

A forrasztóállomás ára a BGDB165 kuponkóddal 12 577 forint. kínai raktárból küldik a megrendelést követő 24 órán belül, a várható érkezési idő december 4. és 8. között. Vásárlás itt:

 

Drillpro 2 az 1-ben forrasztóállomás

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.