Válassza az Oldal lehetőséget

Bakeey 8K@30HZ 6 az 1-ben USB-C Hub Dokkoló

Bakeey 8K@30HZ 6 az 1-ben USB-C Hub Dokkoló

Erre a Bakeey  dokklóra is kaptunk ma kupont, nézzük mit tud!

Bakeey 8K@30HZ 6 az 1-ben USB-C Hub Dokkoló

A Bakeey 8K@30HZ 6 az 1-ben USB-C Hub Dokkoló Állomás egy sokoldalú és hatékony eszköz, amely kifejezetten laptopokhoz és táblagépekhez készült. Ez a dokkoló állomás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bővítsék eszközeik csatlakozási lehetőségeit, így növelve a produktivitást és a kényelmet. A dokkoló állomás jellemzői közé tartozik a USB Type C bemenet, amely visszafordítható, így könnyebbé teszi a csatlakoztatást. A kimeneti portok között található 2 HDMI port, 3 USB 3.0 port, valamint egy Type C port, amely adatátvitelre és PD (Power Delivery) 100 W gyors töltésre is alkalmas. A nikkelezett csatlakozók biztosítják a tartósságot és az optimális jelátvitelt.

Bakeey 8K@30HZ 6 az 1-ben USB-C Hub Dokkoló 1

A dokkoló állomás támogatja az USB 3.0 adatátvitelt, amely akár 5 Gbps sebességet is elérhet, maximális áramkimenettel 1,5 A. Az USB Type C port mind az adatátvitelt, mind a töltést támogatja, az adatátvitel sebessége itt is elérheti az 5 Gbps-t, míg a PD töltés akár 100 W is lehet.

A termék felbontásai a következők:

  1. HDMI 1: Támogatja a 8K@30Hz felbontást.
  2. HDMI 2: Támogatja a 4K@60Hz felbontást.
  3. Kettős port (HDMI 1 + HDMI 2): Támogatja a 4K@60Hz felbontást.

Ez a dokkoló állomás ideális választás azok számára, akik több eszközt szeretnének csatlakoztatni laptopjukhoz vagy táblagépükhöz, legyen szó videókimenetről, adatátvitelről vagy gyors töltésről. A különböző portok és a magas felbontású videó támogatása lehetővé teszi, hogy a felhasználók maximálisan kihasználják eszközeik képességeit, legyen szó munkáról, játékról vagy multimédiás tartalmak megtekintéséről. A kompakt kialakítás és a könnyű hordozhatóság tovább növeli a dokkoló állomás praktikumát.

Bakeey 8K@30HZ 6 az 1-ben USB-C Hub Dokkoló 2

A dokkoló ára a BGDB105 kuponkóddal 12 227 forint. kínai raktárból küldik a megrendelést követő 24 órán belül, a várható érkezési idő december 4. és 8. között. Vásárlás itt:

 

Bakeey 8K@30HZ 6 az 1-ben USB-C Hub Dokkoló

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.