Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Mijia 13.5 hüvelykes LCD rajztábla ma olcsósítva!

Xiaomi Mijia 13.5 hüvelykes LCD rajztábla ma olcsósítva!

A Xiaomi Mijia igazi minőségi darab a rajztáblák között, ennyi pénzért meg főleg!

Xiaomi Mijia 13.5 hüvelykes LCD rajztábla ma olcsósítva!

A Xiaomi Mijia 13.5 hüvelykes LCD rajztábla kiválóan alkalmas gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, legyen szó rajzolásról, jegyzetelésről vagy akár üzenetek hagyásáról. Ez a termék fekete színben kapható, és méretei 214 × 300 × 7,2 mm, ami ideális méret a hordozhatóság és a kényelmes használat szempontjából. A tábla fő anyaga ABS műanyag és polimer szilárd folyadékkristályos kijelző lágy fólia, amely biztosítja a tartósságot és az írás kényelmét. A táblát egy gomb elem (CR2025) működteti, ami hosszú élettartamot biztosít.

Xiaomi Mijia 13.5 hüvelykes LCD rajztábla ma olcsósítva! 1

A Xiaomi Mijia LCD rajztábla számos különleges funkcióval rendelkezik. A színes kézírás lehetősége révén a felhasználók élénk és szemkápráztató rajzokat készíthetnek. A leírás szerint a mágneses tapadás funkció lehetővé teszi, hogy a táblát könnyedén rögzítsük fémfelületekre, mint például hűtőszekrényekre, de ez nálam valahogy nem akar sikerülni. Viszont a stílust mágnes rögzíti a helyére, így nehétz elhagyni.

Xiaomi Mijia 13.5 hüvelykes LCD rajztábla ma olcsósítva! 2

Az egyérintéses képernyőtörlés funkció rendkívül kényelmes, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy gyorsan és egyszerűen töröljék a rajzokat vagy jegyzeteket. A tábla könnyű és hordozható, így könnyedén magával vihető bárhová. A por- és tintamentes kialakítás biztonságos és környezetbarát, mivel nem keletkezik hulladék a használata során. A hosszú üzemidő biztosítja, hogy a tábla hosszú ideig használható legyen elemcsere nélkül. A csomag tartalmaz egy 13,5 hüvelykes táblát és egy íróeszközt. Ez a termék ideális választás lehet azok számára, akik egy egyszerű, mégis hatékony eszközt keresnek a kreatív kifejezésre vagy a mindennapi kommunikációra. A tábla könnyű használata és a szemkímélő kijelző teszi ideálissá mindennapi használatra otthon, az iskolában vagy akár az irodában is.

A tábla ára a BGDB102 kuponkóddal 8488 forint. kínai raktárból küldik a megrendelést követő 24 órán belül, a várható érkezési idő december 4. és 8. között. Vásárlás itt:

 

Xiaomi Mijia 13.5 hüvelykes LCD rajztábla

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.