Válassza az Oldal lehetőséget

TENGOO HP-15 – mellény 15 fűtési zónával 10 ezer forintért

TENGOO HP-15 – mellény 15 fűtési zónával 10 ezer forintért

A HP15 mellényben nem fogsz fázni.

TENGOO HP-15 – mellény 15 fűtési zónával 10 ezer forintért

A TENGOO HP-15 egy innovatív, USB töltésű, hőmérséklet-szabályozású férfi fűtött mellény, amely 15 fűtési zónával rendelkezik, és különösen hasznos lehet a hideg időjárási körülmények közötti kültéri tevékenységek során. A mellény fekete színben kapható, és M-től 6XL-es méretig terjedő méretválasztékban érhető el, így széles körben megfelelhet a különböző testalkatú felhasználók igényeinek. A mellény anyaga poliészter, amely biztosítja a kényelmet és a tartósságot. A termék két irányítási zónával és 15 fűtési területtel rendelkezik, amelyek egyenletesen oszlatják el a hőt a test különböző részein. A hőmérséklet-szabályozás három szintje – alacsony (kék fény, 39 °C), közepes (fehér fény, 48 °C) és magas (piros fény, 60 °C) – lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az aktuális időjárási körülményekhez és személyes preferenciáihoz igazítsa a hőmérsékletet.

TENGOO HP-15 - mellény 15 fűtési zónával 10 ezer forintért 1

A mellény kialakítása modern és stílusos, a fekete és rózsaszín kettős színkombináció pedig egyedi megjelenést kölcsönöz. A méretre állítható pántoknak köszönhetően a mellény könnyen testre szabható, így biztosítva a maximális kényelmet. A TENGOO HP-15 kiváló választás lehet a szabadtéri sportok és tevékenységek szerelmeseinek, valamint azoknak, akik a hideg téli hónapokban is aktívan szeretnének részt venni a kültéri programokban. A mellény nemcsak a szabadban, hanem a mindennapi használat során is ideális választás lehet. A csomag tartalma egy fűtött mellényt és egy használati utasítást foglal magában. Fontos megjegyezni, hogy a csomag nem tartalmazza a hozzá szükséges energiaforrást (power bankot). A mellény tisztítása során figyelembe kell venni, hogy a magas hőmérsékletű víz vagy erős savas tisztítószerek használata nem ajánlott. A mellény nedves állapotban nem használható elektromos árammal, és a hosszú távú tárolás esetén ajánlott eltávolítani a töltőt.

TENGOO HP-15 - mellény 15 fűtési zónával 10 ezer forintért 2

A mellény ára a BGMTHP15 kuponkóddal 10 131 forint. kínai raktárból küldik a megrendelést követő 24 órán belül, a várható érkezési idő december 4. és 8. között. Vásárlás itt:

 

TENGOO HP-15 mellény 15 fűtési zónával

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.