Válassza az Oldal lehetőséget

TENGOO HZ-23 – Fűthető kabát 23 fűtési zónával 5XL méretig

TENGOO HZ-23 – Fűthető kabát 23 fűtési zónával 5XL méretig

TENGOO HZ-23 kimaxolta a fűtési zónák számát.

TENGOO HZ-23 – Fűthető kabát 23 fűtési zónával 5XL méretig

A TENGOO HZ-23 egy 23 fűtési zónával rendelkező, USB töltésű, intelligens hőmérséklet-szabályozású férfi fűtött kapucnis kabát, amely ideális választás a hideg időjárási körülmények közötti kültéri tevékenységekhez. A kabát fekete színben kapható, és S-től 5XL-es méretig terjedő méretválasztékban érhető el, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő méretet. A kabát egyik kiemelkedő jellemzője a beépített fűtési modul, amely intelligens hőmérséklet-szabályozást biztosít. A kabát USB és DC kettős interfésszel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy mobil energiaforrással működjön. A három hőmérséklet-szabályozási beállítás és a hármas biztonsági zárrendszer biztosítja a meleg és kényelmes viseletet.

TENGOO HZ-23 23 Zones Heating Jacket Zipper Adjustable Size USB Charging Smart Thermal Warm Jacket Men's Heated Hooded Coat Outdoor Sportswear

A kabát anyaga nylon, ami biztosítja a vízállóságot és a szélállóságot, miközben a természetes pamut töltet gondoskodik a kényelemről. A levehető kapucni és a belső zsebek praktikus kialakítása mellett a kabát egyszerű, mégis elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének. A TENGOO HZ-23 tökéletes ajándék lehet a téli sportokat kedvelőknek, vagy azoknak, akik a hideg időjárási körülmények között is aktívak szeretnének maradni. A kabát nemcsak a szabadban, hanem a mindennapi használat során is ideális választás lehet. A csomag tartalma egy fűtött kabátot és egy használati utasítást foglal magában. Fontos megjegyezni, hogy a csomag nem tartalmazza a hozzá szükséges energiaforrást (power bankot). A kabát tisztítása során figyelembe kell venni, hogy a magas hőmérsékletű víz vagy erős savas tisztítószerek használata nem ajánlott. A kabát nedves állapotban nem használható elektromos árammal, és a hosszú távú tárolás esetén ajánlott eltávolítani a töltőt.

TENGOO HZ-23 23 Zones Heating Jacket Zipper Adjustable Size USB Charging Smart Thermal Warm Jacket Men's Heated Hooded Coat Outdoor Sportswear

A kabát ára a BGMTHZ23 kuponkóddal 13 000 forint. kínai raktárból küldik a megrendelést követő 24 órán belül, a várható érkezési idő december 4. és 8. között. Vásárlás itt:

 

TENGOO HZ-23 Fűthető kabát

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.