Válassza az Oldal lehetőséget

100 ezer alatt a 4K-s 43 colos Xiaomi tévé!

100 ezer alatt a 4K-s 43 colos Xiaomi tévé!

Lassan a 32 colosok árában adják.

100 ezer alatt a 4K-s 43 colos Xiaomi tévé!

A Xiaomi Mi TV 4S az egyel ezelőtti modell, magam is ezt használom jó ideje. Nem mondom, hogy nincs ennél jobb, de szeretjük, a 4K felbontás, az Android TV rendszer, a jól használható Bluetooth-os távirányító és még ezer apró kellemesség miatt.

4K-s árbajnok a nappalimban - Xiaomi TV teszt 19

Amikor nem egész két éve megvettem 110 ezer fölött volt az ára, most 100 ezer alatt. Mondanám, hogy csoda, de nyilván nem az, még akkor sem, ha időközben a dollárhoz képest 30 százalékot romlott a forint. Egész egyszerűen csak 11.11 van, az év legdurvább áraival, szóval, itt az idő, most kell a lehetőséget kihasználni, mert ilyen ár mellett könnyen lehet, hogy már holnap késő lesz.

4K-s árbajnok a nappalimban - Xiaomi TV teszt 21

Magáról a tévéről nem írok bővebben, anno írtam egy komplett cikket róla, olvassátok el itt: 4K-S ÁRBAJNOK A NAPPALIMBAN – XIAOMI TV TESZT

A tévét a BGHIFG156 kuponkód és az allowance kuponok segítségével az alábbi hivatkozáson tudod megvásárolni:

XIAOMI MI TV 4S 43″ 4K

Kedvezmény minden termékre aminek az ára meghaladja a feltüntetett árat:

Banggood Allowance kuponok

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.