Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi IMILAB EC3 – 3 megapixeles kültéri kamera baromi jó áron

Xiaomi IMILAB EC3 – 3 megapixeles kültéri kamera baromi jó áron

Nem csak az ára jó, de francia raktárból is jön, így se vám, se áfa!

Xiaomi IMILAB EC3 - 3 megapixeles kültéri kamera baromi jó áron

Az IMILAB EC3 nem tegnap mutatkozott be, de a népszerűsége töretlen. Ez tán annak köszönhető, hogy kicsi, praktikus, elég sokat tud, ehhez képest pedig nem drága. Pedig a minőség egyértelműen Xiaomi, szóval lenne miért pénzt kérni.

Xiaomi IMILAB EC3 - 3 megapixeles kültéri kamera baromi jó áron 1

Az IMILAB EC3 2304 x 1296 pixeles felbontással rendelkezik, a látószöge pedig 110 fok. Ha ez nem lenne elég akkor sem kell keseregnünk, hiszen a kamera forgatható. Az f/1.6 rekeszértékű objektívvel készített felvételek tárolhatók az ingyenes felhőszolgáltatásban (csak 10 másodperces videók, és csak kis tárterület erejéig), de tud felvételt készíteni memóriakártyára vagy akár hálózati adattárolóra is.

Xiaomi IMILAB EC3 - 3 megapixeles kültéri kamera baromi jó áron 2

A kamera természetesen felvehető a Xiaomi okosotthon alkalmazás alá is, van benne mozgásérzékelés, riasztás, és persze éjszaka is “lát”. A betörőre rászolhatunk a kétirányú hang kommunikáció segítségével, de ezzel a módszerrel akár a kutyát is megdorgálhatjuk, ha megeszi távollétünkben a kanapét. A hálózati kapcsolat lehet vezetékes vagy vezeték nélküli.

Xiaomi IMILAB EC3 - 3 megapixeles kültéri kamera baromi jó áron 3

A kamerát most az Aliexpressről vásárolhatjuk meg, a remek 23 ezer forintos árhoz két kuponkódot kell igénybe vennünk. Ezeket egymás után kell beírni a kosárban jobbra fent a kuponkód mezőbe, először a MRC911ZG, utána pedig a 11Sepn6 kódot. A kódokat egyesével jóvá kell hagyni az apply gomb segítségével.

Vásárlás itt:

Xiaomi IMILAB EC3 kamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

BulgarianChinese (Simplified)CroatianCzechDanishEnglishFrenchGermanHungarianItalianPolishRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanish