Válassza az Oldal lehetőséget

Elképzelhetetlenül alacsony áron a kétmotoros ACGAM ET225E állítható asztal

Elképzelhetetlenül alacsony áron a kétmotoros ACGAM ET225E állítható asztal

Sikerült a nagyon jó akciós árból még 11 ezer forintot lefaragni, pedig már eddig is minden hazai alternatívánál jobb volt.

Elképzelhetetlenül alacsony áron a kétmotoros ACGAM ET225E állítható asztal

Az ACGAM ET225E egy elektromosan állítható magasságú asztalváz, amely ergonómikus munkakörnyezetet biztosít mind otthoni, mind irodai használatra. A kétmotoros kialakítás gyors és stabil magasságállítást tesz lehetővé, így könnyedén váltogathatsz az ülő és álló munkapozíció között. A háromszakaszos teleszkópos lábaknak köszönhetően az asztal alacsonyabb minimális és magasabb maximális magasságba is állítható, mint a legtöbb konkurens, így személyre szabható minden felhasználó számára.

Ez valószínűleg a legjobb íróasztal - ACGAM ET225E tartós teszt 1

Az asztal összeszerelése rendkívül egyszerű, mindössze 10 percet vesz igénybe (szerintem inkább 20-25 perc), köszönhetően az egyszerű szerkezetnek. A biztonsági védelmi rendszer gondoskodik arról, hogy akadályba ütközés esetén az asztal mozgása megálljon, megakadályozva ezzel a sérüléseket. Továbbá, az áramvédelmi rendszer azonnali áramtalanítást biztosít, megelőzve az esetleges tűzeseteket.

Az ABS műanyag borítású lábak megóvják a felhasználót a sérülésektől, míg a masszív acélkeret biztosítja, hogy az elektromos álló-ülő asztal ellenálljon a mindennapi használat során érkező igénybevételeknek. A 2 mm vastagságú acél szerkezet akár 100 kg-ig terhelhető, így biztosítva az asztal stabilitását és tartósságát. Az asztal háromféle magasság-memória beállítással rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a gyakran használt magasságok egyszerű beállítását és gyors elérését. A beépített vezérlőpanel könnyű és egyszerű működést tesz lehetővé. A 45 dB zajszintű motorok pedig egy csendesebb munkakörnyezetet biztosítanak, zavaró zajok nélkül.

Ez valószínűleg a legjobb íróasztal - ACGAM ET225E tartós teszt 12

A keret fejlett karcolásálló és rozsdamentes technológiával van ellátva, így biztosítva a hosszú távú használat során is az esztétikus megjelenést. Az asztal kerete 120 cm-től 180 cm szélességig és 60 cm-től 80 cm mélységig képes alkalmazkodni a különböző asztallapokhoz. Az ACGAM ET225E asztalkeretet a Geekbuying két év garanciával kínálja, ami további biztonságot nyújt a vásárlóknak. A csomag tartalmaz egy kulcsot, egy vezérlőpanelt, egy keretet, egy tápegységet, egy tápkábelt, kábelkötegelőt, egy vezérlőt, 20 db M6-os csavart és 22 db St4.2-es csavart, így minden szükséges eszköz rendelkezésre áll az összeszereléshez. A csomag súlya 24,3 kg, méretei pedig 105 x 23 x 24 cm. Az ACGAM ET225E ideális választás azok számára, akik egy modern és rugalmas munkaállomást szeretnének kialakítani, ahol az egészséges testtartás és a kényelem egyaránt fontos szempont.

Ez valószínűleg a legjobb íróasztal - ACGAM ET225E tartós teszt 14

Ezt az asztalt használom én is a mindennapi munkámhoz, így első kézből biztosíthatlak róla, hogy már a korábbi 80 ezer forintos kuponos ár mellett is bomba vételnek számított. Most a 11.11-es akcióknak hála az asztalvázat kicsivel több, mint 69 ezer forintért adják, ami visszautasíthatatlan ajánlat, ha motoros asztalt keresel. A vásárláshoz használd majd a GKB231120 kuponkódot, a szállítás európai raktárból történik. Vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

ACGAM ET225E ÍRÓASZTALVÁZ – KUPONKÓD: GKB231120

 

Az asztalról készített tesztem és videóm itt található: EZ VALÓSZÍNŰLEG A LEGJOBB ÍRÓASZTAL – ACGAM ET225E TARTÓS TESZT

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.