Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi roller alig hetvenezerért – vissza nem térő lehetőség!

Xiaomi roller alig hetvenezerért – vissza nem térő lehetőség!

A Xiaomi Ninebot D18E most tényleg ennyibe kerül, nem tudom-lesz-e még ennyiért márkás roller.

Xiaomi roller alig hetvenezerért – vissza nem térő lehetőség!

A Ninebot D18E elektromos roller a Segway legújabb D sorozatának tagja, és egy igazán figyelemfelkeltő, tűzpiros trepnit kapott. A roller 10 hüvelykes nagy kerekekkel érkezik, amelyek kényelmes és sima utazást biztosítanak. A D18E akár 25 km/h sebességgel képes haladni, és egy teljesen feltöltött akkumulátorral akár 18 km-t is megtehet.

Ninebot KickScooter D18E Powered by Segway

A roller elől és hátul is rendelkezik világítással, ide értve a féklámpát is. Ez növeli a láthatóságot és a biztonságot, függetlenül attól, hogy nappal vagy éjszaka közlekedünk vele. A műszerfalon könnyen leolvasható az akkumulátor töltöttségi szintje, az aktuális sebesség és a választott sebességfokozat. Ez lehetővé teszi a roller állapotának gyors és egyszerű ellenőrzését.

Ninebot KickScooter D18E Powered by Segway

A D18E könnyen összecsukható, így autóval vagy vonattal is könnyen szállítható. A Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatható a Ninebot alkalmazáshoz, ahol minden vezetési adat megtekinthető és beállítható. Az IPX-4 vízállósági besorolásnak köszönhetően a roller ellenáll a fröccsenő víznek. A Ninebot D18E hátsó dobfékkel és négy különböző vezetési móddal (Eco, Drive, Sport, Walk Mode) is rendelkezik, így minden felhasználó igényeit kielégíti.

Ninebot KickScooter D18E Powered by Segway

Összességében a Ninebot D18E egy kényelmes, könnyű és megbízható eszköz, amivel eljuthatunk iskolába vagy munkahelyre, de használhatjuk a tömegközlekedést is eközben. A maximális sebessége és a teljesítménye várhatóan a kerékpáros kategóriába sorolja itthon, szóval használhatod majd kerékpárúton is.

Ninebot KickScooter D18E Powered by Segway

A Ninebot D18E igazi különlegessége azonban az ára, hiszen annyiért kapjuk meg, mint egy olcsóbb kínai rollert. Ez az ár jelenleg 73 ezer forint. Ráadás jó hír, hogy a gépet cseh raktárból szállítják, az árában benne van az áfa, vámolásra pedig nem kell számítanod. A várható szállítási idő 7 munkanap.

A vásárláshoz használd a BGFRNBD18E kuponkódot az alábbi hivatkozáson:

 

Xiaomi Ninebot D18E elektromos roller

Ha nekem is segíteni akarsz nem applikáción keresztül intézed a vásárlást. Köszönöm!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.