Válassza az Oldal lehetőséget

…és akkor szóljon a zene a lámpából!

…és akkor szóljon a zene a lámpából!

Nem tudom kinek támadt ez az elvetemült ötlete, de végül is ezt is el tudom képzelni egy kamasz szobájába, végül is jó buli, ha a fényekkel és buja zenével apró bordéllyá változtatjuk a szobát.

…és akkor szóljon a zene a lámpából!

Mint minden kínai terméknél, azért itt is érdemes fenntartással kezelni a megadott adatokat, már csak azért is, mert a termék neve így hangzik: E27 LED RGB Bluetooth Speaker Bulb Wireless 12W Power Music Playing Light Lamp. ÍEbből azt gondolhatnánk, hoy 12 watt teljesítményre képes a hagsugárzó, ami már a mérete miatt is furcsa. Ha megnézzük a specifikációt akkor kiderül, hogy a 12 wattból 6 watt esik a LED-ekre, 3 watt a hangra, a többi meg valószínűleg hő formájában hasznosul.

Ezzel együtt jópofa dolog ez a Bletooth kapcsolatot használó lámpa, amihez kapunk egy kis távirányítót is, hogy a színekkel játszunk. A zene természetesen a mobilról érkezik, így a telefonon állíthatunk mindent amit lehet. a kis RGB LED-es, szabvány foglalatba csavarható égő ára mindössze 4244 forint, és itt tudjátok megvenni: E27 LED RGB Bluetooth Speaker Bulb Wireless 12W Power Music Playing Light Lamp

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.