Válassza az Oldal lehetőséget

Majdnem féláron a Ugreen USB-C 7-az-1-ben HUB

A Ugreen jó cuccokat gyárt, így öröm, ha kupont találok hozzájuk!

Majdnem féláron a Ugreen USB C HUB

Az Ugreen USB C 7 az 1-ben hub a tökéletes megoldás mindazok számára, akik szeretnék bővíteni eszközeik csatlakozási lehetőségeit. Ez a karcsú és vékony hub 7 különböző portot biztosít a különböző eszközök számára, mindezt egyetlen kényelmes csomagban. A hub 4K@60Hz-es HDMI porttal rendelkezik, így kiváló minőségű videót és hangot streamelhetsz külső kijelződre. Akár egy projekten dolgozol, akár filmet nézel, akár játszol, ez a hub zökkenőmentes élményt biztosít.

Majdnem féláron a Ugreen USB-C 7-az-1-ben HUB 1

Az USB C hub 100 W-os PD átmenő töltést is kínál, amely lehetővé teszi, hogy a hub használata közben is tölthesd készülékedet. Ez a funkció biztosítja, hogy soha ne kelljen aggódnod amiatt, hogy fontos projekteken dolgozva kifogy az akkumulátor. A HDMI és a PD töltőport mellett a hub 1 Gbps sebességű USB C hub Ethernet-porttal is rendelkezik, amely stabil és gyors vezetékes hálózati kapcsolatot biztosít. Ez különösen hasznos azok számára, akiknek megbízható internetkapcsolatra van szükségük az online megbeszélésekhez, streaminghez és egyéb tevékenységekhez.

Majdnem féláron a Ugreen USB-C 7-az-1-ben HUB 2

A hub 2 USB 3.0 adatportokat is tartalmaz, amelyek akár 5 Gbps adatátviteli sebességet biztosítanak, így gyorsan és hatékonyan továbbíthatsz fájlokat. Az SD/TF kártyaolvasó további utat biztosít az adatátvitelhez, mivel támogatja az SD/SDHC/SDXC, microSD/microSDHC/microSDXC és UHS-I kártyákat. Az Ugreen USB C 7 az 1-ben hub az eszközök széles skálájával kompatibilis, beleértve a MacBook M1/M2, iPad Pro, Mac Mini, Steam Deck, Surface és más eszközökkel. Plug-and-play kialakításának köszönhetően könnyen beállítható és használható, további illesztőprogramok vagy szoftverek nélkül.

Majdnem féláron a Ugreen USB-C 7-az-1-ben HUB 3

Ez az USB C hub nemcsak funkcionális, hanem elegáns és karcsú is, kompakt méretének köszönhetően könnyen magaddal viheted, így bárhová is mész, kibővítheted eszközeid képességeit.

Összefoglalva, az Ugreen USB C 7 az 1-ben hub 4K 60Hz HDMI-vel, 1Gbps Ethernet, 100W PD, 2 USB 3.0 adatport, SD/TF, USB C dokkoló MacBook M1/M2, iPad Pro, Mac Mini, Steam Deck, Surface készülékekhez egy sokoldalú és megbízható hub, amely számos csatlakozási lehetőséget biztosít. Tökéletes azok számára, akiknek szükségük van eszközük képességeinek bővítésére anélkül, hogy kompromisszumot kötnének a minőség, a sebesség vagy a dizájn terén.

Majdnem féláron a Ugreen USB-C 7-az-1-ben HUB 4

Ha meg szeretnéd vásárolni, akkor a 6051540 kuponkódot használd a vásárlásnál, így 50 euró helyett 30 euróért veheted meg. A szállítás EU raktárból történik! Kattints az alábbi hivatkozásra:

Ugreen USB C 7 in 1 Hub

Vásárlásnál tedd a terméket a kosárba, utána nyisd meg a kosarat. Kattints a Check Out gombra, majd a megnyíló oldalon jobbra fent írd be a kuponkódot. Ezután katt az Apply gombra, és folytathatod a vásárlást az adataid megadásával.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.