Válassza az Oldal lehetőséget

Bakeey N69 – meglepő forma, három funkció

Bakeey N69 – meglepő forma, három funkció

Bakeey N69, lámpa, telefontöltő és Bluetooth hangszóró is egyben.

Bakeey N69 – meglepő forma, három funkció

A Bakeey N69 egy elegáns és érdekes eszköz, ami az otthonod és az irodád kényelmét egyaránt szolgálhatja. Fekete színben kapható, ABS+PC anyagból készült, így strapabíró és hosszú élettartamú. A vezeték nélküli töltő teljesítménye változtatható a 5 W-tól a 15 W-ig, és a töltési hatékonysága eléri a 75 %-ot, így gyors és hatékony töltést biztosít a kompatibilis eszközök számára.

Bakeey N69 - meglepő forma, három funkció 1

A termék érdekességei a 10W-os RGB LED lámpa, amely képes megjeleníteni 256 féle színt, így hangulatvilágításként is használható, a beépített 3 wattos Bluetooth hangszóróval pedig zenét hallgathatsz, miközben a telefonod töltődik.

Bakeey N69 - meglepő forma, három funkció 2

A csomag tartalmazza a vezeték nélküli töltőt, a felhasználói kézikönyvet és egy USB Type-C kábelt. A termék mérete 225 x 82 x 230 mm. A rendelés kínai raktárból történhet, a cuccért a BG229d04 kuponkóddal ~16 000 forintot kell fizetnünk itt:

Bakeey N69 lámpa, telefontöltő és Bluetooth hangszóró

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.