Válassza az Oldal lehetőséget

FunWater SUP a hazai árak fele alatt

FunWater SUP a hazai árak fele alatt

FunWater kedvelt gyártó, a Banggood pedig jó árat ad a termékük mellé.

FunWater SUP a hazai árak fele alatt

A FunWater felfújható álló evezős deszka (SUPFR03A modell) tökéletes választás minden kezdő vagy haladó használó számára, aki a vízi kalandokat keresi. Akár csak a szórakozást, az ismerkedést vagy az új helyek felfedezését szeretnéd, ez a deszka a legjobb választás lehet.

FunWater SUP a hazai árak fele alatt 1

Az új, ultrakönnyű, katonai szintű dupla falú PVC anyagból készült, ami 35%-kal könnyebb, mint a hasonló méretű termékek (csupán 9,4 kg), és kiváló kopásállóságot, rugalmasságot és hosszú élettartamot biztosít. Az álló evezős deszka szabványos mérete 350 cm hosszú, 84 cm széles és 15 cm vastag, maximális teherbírása pedig 150 kg.

FunWater SUP a hazai árak fele alatt 2

Egyedülálló ergonomikus fogantyújának köszönhetően könnyebben és rövidebb idő alatt fújható fel (12-15 psi). A multifunkciós rugalmas zsinór biztosan rögzíti az álló evezős deszkára helyezett tárgyakat. Az univerzális és rendkívül nagy hátizsák segít könnyedén elvinni a deszkát bármely helyszínre.

FunWater SUP a hazai árak fele alatt 3

A csomag tartalmazza a felfújható evezős deszkát, az állítható hosszúságú alumínium evezőt, a nagynyomású pumpát, a hordtáskát, a három levehető úszót, a biztonsági pórázt, és a vízálló mobiltelefon tokot. A SUPFR03A modell (Ocean) hazai árai nagyjából 150- és 170 ezer forint között mozognak, ehhez képest a Banggood a cseh raktárból már 81 ezer forintért elérhetővé tette. A vásárláshoz használnod kell a BGXIFD699 kuponkódot az alábbi hivatkozáson történő vásárláskor:

Funwater Ocean (SUPFR03A) SUP

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.