Válassza az Oldal lehetőséget

VEVOR horpadásjavító készlet – a fényezés nem sérül

VEVOR horpadásjavító készlet – a fényezés nem sérül

Ebben a csomagban minden szükséges eszközt megtalálsz!

VEVOR horpadásjavító készlet – a fényezés nem sérül

A VEVOR Dent Removal Tool egy 69 darabos horpadásjavító eszközkészlet, amely lehetővé teszi az autók horpadásainak hatékony és biztonságos javítását anélkül, hogy károsítaná az eredeti fényezést. A készlet nem csak autókhoz használható, hanem más fémfelülettel rendelkező termékekhez is, mint például hűtőszekrények, motorkerékpárok és mosógépek. A csomagban számos eszköz található, köztük egy csúszókalapács, egy horpadás emelő, egy ragasztópisztoly és egy gumikalapács, valamint különböző méretű és formájú húzófülek, amelyekkel különféle horpadásokat lehet javítani.

VEVOR Dent Removal Tool, 69 Pcs Paintless Dent Repair Tools, Led Baffle Board Car Dent Repair Kit, Glue Puller Tabs Dent Puller Kit for Auto Dent Removal, Minor Dents, Door Dings And Hail Damage

A készlet használata egyszerű. A ragasztópisztollyal felmelegített ragasztórudat a húzófülre kell kenni, majd rögzíteni a horpadáson, várni néhány percet, utána lassan húzni a lemezt a horpadás emelővel. A ragasztó eltávolításához alkoholt kell permetezni, majd lekaparni a ragasztót. A készletben található gumikalapács kiválóan alkalmas kisebb és szabálytalan horpadások javítására. A készlet tartalmaz egy nagy dobozt és két közepes méretű szövött táskát is, így az eszközök könnyen hordozhatók és bármikor, bárhol használhatók.

VEVOR horpadásjavító készlet - a fényezés nem sérül 1

A VEVOR Dent Removal Tool készlet kiváló minőségű anyagokból készült, és tartós kialakítással rendelkezik, így hosszú évekig megbízhatóan szolgál. A különböző méretű és textúrájú húzófülek különleges, megerősített anyagból készülnek, amelyek erősek és hatékonyan javítják a horpadásokat, ajtókörömnyomokat és jégeső okozta károkat anélkül, hogy károsítanák az eredeti festést.

A csomagot most EU raktárból tudjuk megrendelni, ára a HOCHU kuponkóddal ~19 600 forint az alábbi hivatkozáson:

 

VEVOR horpadásjavító készlet

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.