Válassza az Oldal lehetőséget

Ultimea Odine IV – 40 wattos soundbar 28 ezer alatt

Ultimea Odine IV – 40 wattos soundbar 28 ezer alatt

Az Ultimea Odine IV egész használható darabnak tűnik.

Ultimea Odine IV – 40 wattos soundbar 28 ezer alatt

Az Ultimea Odine IV BT5.0 Soundbar egy hangrendszer, amely kiválóan alkalmas otthoni szórakozásra. A készülék fejlett Bluetooth 5.0 chipet tartalmaz, amely stabil és gyors párosítást tesz lehetővé, 10 méteres hatótávolsággal.

Ultimea Odine IV - 40 wattos soundbar 28 ezer alatt 2

A hangprojekcióért négy teljes tartományú hangszóró felel, amelyek optimálisan vannak elhelyezve az előre irányuló hang kibocsátása érdekében. A készülék teljesítménye 2 x 20 W, azaz összesen 40 W, a frekvenciaválasz pedig 100-15 kHz között mozog. Mindez egyensúlyozott, gazdag és tiszta hangzást eredményez, legyen szó zenéről, filmekről vagy játékokról.

Ultimea Odine IV - 40 wattos soundbar 28 ezer alatt 3

Az Ultimea Odine IV beépített 3D térhatású hangtechnológiával is rendelkezik, amely élethű hangkörnyezetet teremt és mélységet ad az általunk hallott tartalomnak. A készülékben található digitális jelfeldolgozó (DSP) chip segítségével pedig különböző EQ módok között választhatunk, attól függően, hogy éppen zenét hallgatunk, filmet nézünk, híreket követünk vagy játszunk. A váltás egyszerűen, a mellékelt távirányító segítségével történik.

Ultimea Odine IV - 40 wattos soundbar 28 ezer alatt 4

A készülék mérete 850 × 78 × 60 mm, súlya pedig 2,1 kg. A csatlakozási lehetőségek között megtaláljuk az HDMI ARC, AUX, USB és optikai bemeneteket is. A csomag tartalmazza a soundbart, egy CEC távirányítót, optikai és AUX kábelt, EU-s tápegységet, csavarokat a felszereléshez, valamint a felhasználói kézikönyvet.

A hangszóró ára tehát a BGcbfb22 kuponkóddal 27 800 forint és cseh raktárból szállítják.

 

Ultimea Odine IV BT5.0 Soundbar

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.