Válassza az Oldal lehetőséget

Somic G941 fejhallgató – USB-n, zajcsökkentve, olcsóbban

Somic G941 fejhallgató – USB-n, zajcsökkentve, olcsóbban

Egy rendkívül pofás, a képek alapján jól összerakott fülesre bukkantam, ami képességek terén is többre képes, mint egy szimpla zajkeltő.

Somic G941 fejhallgató - USB-n, zajcsökkentve, olcsóbban 1

Nézd meg a képeket, és Te is gyönyörködhetsz ebben a szép fejhallgatóban. Ráadásul, ha igaz amit a gyártó ígér, akkor nem csak szép, hanem jó is a szerkezet. Kapott aktív zajszűrést, tud virtuális 7.1-es hangeffektet, a mikrofon omnidirectional, vagyis lényegében minden irányból ugyan olyan jól érzékeli a hangokat.

Somic G941 fejhallgató - USB-n, zajcsökkentve, olcsóbban 2

Találunk rajta Cool LED Light-ot, akármi is legyen ez. Az biztos, hogy a játékokat teszi valahogy élvezetesebbé, de azt hogy nem tudom. Mindegy, lépjünk tovább. Extrém kényelmes párnákat találunk a hangsugárzókon, amik minden külső zajt kiszűrnek. Természetesen találunk rajta hangerő szabályzót, és kikapcsolhatjuk a mikrofont is, ha nem akarjuk használni.

Somic G941 fejhallgató - USB-n, zajcsökkentve, olcsóbban 3

A fejhallgatón a kábel 2,2 méter hosszú. Frekvenciatartománya 20 Hz-től 20 KHz-ig terjed, 32 ohmos az impedanciája, érzékenysége 111 dB ± 3dB. Mikrofon érzékenysége -48 dB ± 3dB.

Ahogy a címben írtam most olcsóbban megvehetitek, mivel sikerült egy kupont szereznem hozzá, amit használva cirka 15 % kedvezményt kaptok az árból, így az eredeti 51 dollárhoz képest, most 43 dollárért vehetitek meg. A kuponkódot a termék kosárba rakása után lehet a megfelelő mezőbe beírni. A kód: G941 A szállítás ingyenes!

A vásárláshoz és további információkhoz kattints ide: Somic G941 Active Noise Cancelling USB Gaming Headset

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.