Válassza az Oldal lehetőséget

DDPAI N1 Dual – menetrögzítő elől és hátul

DDPAI N1 Dual – menetrögzítő elől és hátul

A DDPAI N1 Dual elől 1296p, hátul 1080p felbontást kínál.

DDPAI N1 Dual – menetrögzítő elől és hátul

A DDPAI N1 Dual első és hátsó autós menetrögzítő kamera a modern autós biztonsági technológiák legújabb fejlesztését képviseli. A készülék képes 1296P felbontású videó rögzítésére az első kamerával és 1080P felbontással a hátsó kamerával, biztosítva ezzel a jármű előtti és mögötti területen történő események rögzítését.

DDPAI N1 Dual - menetrögzítő elől és hátul 1

Az autós DVR készülék 5 tagú optikai lencserendszerrel rendelkezik az első kameránál, ami 135°-os látószöget és F1.8 rekesznyílást biztosít, míg a hátsó kamera 4 tagú optikai lencserendszerrel és 125°-os látószögű, F2.0 rekesznyílással rendelkezik. A beépített 3-tengelyes giroszkóp érzékelő lehetővé teszi az ütközés érzékenységének állítását az alkalmazáson keresztül.

DDPAI N1 Dual - menetrögzítő elől és hátul 2

A készülék további jellemzői közé tartozik a beépített 2,4 GHz Wi-Fi, Type-C USB csatlakozás, valamint a kétcsatornás felvétel, amely biztosítja a kiváló minőségű videók rögzítését. A 24 órás parkolási megfigyelési funkció észleli a hirtelen mozgást vagy ütközést, amikor a jármű áll, és automatikusan rögzíti az eseményeket, segítve ezzel a jármű védelmét és az esetleges incidensek dokumentálását.

DDPAI N1 Dual - menetrögzítő elől és hátul 3

Ezt a kamerát kínai raktárból tudjuk megrendelni, ára a BGPL26DEC10 kuponkóddal 37 100 forint helyett 23 800 forint itt:

 

DDPAI N1 Dual autós menetrögzítő kamera

 

AUTÓS KÜTYÜ HÍREK

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.