Válassza az Oldal lehetőséget

VEVOR hordozható elektromosautó-töltő

VEVOR hordozható elektromosautó-töltő

Olcsó falitöltő, amit akár magaddal is vihetsz.

VEVOR hordozható elektromosautó-töltő

A VEVOR Portable EV Charger egy kiválóan tervezett, sokoldalú elektromosautó-töltő, amely a legtöbb, az IEC 62196 szabványnak megfelelő elektromos és hibrid járművel kompatibilis. A töltő CEE 7/7 dugóval rendelkezik, használat közben egy LCD képernyőn keresztül könnyen nyomon követhető az autó töltési állapota. A töltő TUV biztonsági tanúsítvánnyal is rendelkezik, és számos védelmi funkciót kínál, beleértve a túltöltés, túlfeszültség és túláram elleni védelmet.

VEVOR hordozható elektromosautó-töltő 1

Az intelligens alkalmazásvezérlés lehetővé teszi a töltés távoli nyomon követését és időzítését, így kihasználhatja az alacsonyabb áramdíjakat. A töltő 28 láb (kb. 8,6 méter) hosszú töltőkábellel rendelkezik, amelynek belső rézvezetékei kiváló vezetőképességet biztosítanak. A kábel IP66-os vízállósági besorolással rendelkezik, és -30°C-tól 45°C-ig terjedő hőmérsékleteken is használható.

VEVOR hordozható elektromosautó-töltő 2

A csomag tartalmaz egy kemény tokos tárolótáskát, egy alapot, egy töltőtartót és egy adaptert is, így a töltőt fix állomásként is telepítheti a garázsában, vagy magával viheti utazás közben. A töltő maximális teljesítménye 3,7 kW, és 16A áramerősségű, így gyors és hatékony töltést biztosít. Összességében a VEVOR Portable EV Charger egy megbízható, sokoldalú és felhasználóbarát megoldás az elektromosautó-tulajdonosok számára.

A töltőt a HOCHU kuponkóddal ~52 500 forintért tudod most EU raktárból megvásárolni, innen:

 

VEVOR Portable EV Charger

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.