Válassza az Oldal lehetőséget

VEVOR ergonomikus térdelőszék, jóval olcsóbb, mint itthon

VEVOR ergonomikus térdelőszék, jóval olcsóbb, mint itthon

A VEVOR ergonomikus térdelőszék sokféle munkához használható.

VEVOR ergonomikus térdelőszék, jóval olcsóbb, mint itthon

A VEVOR ergonomikus térdelőszék kiváló választás azok számára, akik hosszú órákat töltenek az íróasztalnál és szeretnék megőrizni egészséges testtartásukat. A szék kialakítása kifejezetten a helyes testtartás elősegítésére és a hosszú távú ülés okozta fájdalmak enyhítésére szolgál. A szék terhelhetősége akár 100 kg (220 font) is lehet, így testesebb felhasználók (akár nekem is) számára is ideális.

A szék kialakítása kifejezetten a gerinc, a derék és a lábszár csigolyáinak terhelésének csökkentésére szolgál, ezzel csökkentve a kényelmetlenséget és a fájdalmat. A 5 cm vastag párnázat kényelmes ülést biztosít, míg a három keresztrúd és a hinta funkció garantálják a szék stabilitását és deformációjának megakadályozását. A csomag tartalmazza a csúszásgátló csíkokat is, amelyeket a szék aljára lehet ragasztani.

VEVOR ergonomikus térdelőszék, jóval olcsóbb, mint itthon 1

A szék sokoldalúsága miatt tökéletes választás otthoni vagy irodai használatra egyaránt. Nemcsak íróasztali székként használható, hanem meditációs vagy számítógépes székként is. A termék gyorsan és egyszerűen összeszerelhető, és a csomag minden szükséges szerelési eszközt tartalmaz. Anyaga kiváló minőségű nyírfa és hab, a terhelhetősége pedig 100 kg (220 font). A párnák vastagsága 5 cm, a csípőpárna mérete 41/37297 cm, a térdpárna mérete pedig 47/45237 cm. A termékre 2 év garancia vonatkozik, így biztos lehet benne, hogy hosszú távon is megbízható és tartós választás.

A széket a HOCHU kuponkóddal ~ 35 000 forintért tudod EU raktárból megrendelni, innen:

 

VEVOR ergonomikus térdelőszék

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.