Válassza az Oldal lehetőséget

TUERBB A20 – érintésmentes alkoholteszter

TUERBB A20 – érintésmentes alkoholteszter

Munkahelyekre hasznos lehet, nem árt, ha a dolgozó nem a kocsmában nyitja a napot!

TUERBB A20 – érintésmentes alkoholteszter

A TUERBB A20 hordozható alkoholteszter egy nagy pontosságú alkoholszonda, amely pontosan és egyszerűen képes kimutatni a leheletből az alkoholszintet. Beépített tisztítókamrájának köszönhetően ez az alkoholszonda megtisztítja a befújt levegőt, és csak az alkoholt hagyja meg. Ez a funkció segít elkerülni a baktériumok fújócsőszaporodását, és biztosítja, hogy pontosabb és egészségesebb mérést kapjunk.

TUERBB A20 - érintésmentes alkoholteszter 1

Ez az alkoholteszter tiszta és könnyen olvasható HD színes képernyővel rendelkezik, amely 10 másodpercig mutatja a teszteredményeket. Emellett rendelkezik egy észlelésjelzővel is, amely 3 színű jelzőfényt mutat egy pillantással. A színes kijelzők megkönnyítik a teszteredmények értelmezését, az ittasságra figyelmeztető hangos emlékeztető pedig biztosítja, hogy tisztában legyél a tesztelt személy állapotával.

TUERBB A20 - érintésmentes alkoholteszter 2

A TUERBB A20 hordozható alkoholteszter tartós ABS anyagból készült, és kompakt kialakítású, LWH 100 x 28 x 17 mm méretű. Ez egy érintésmentes típusú alkoholszondás készülék, amely nagy pontosságú érzékelőt használ a lehelet alkoholszintjének kimutatására. Ez az érzékelő biztosítja, hogy a teszteredmények pontosak legyenek, és a teszttartomány 0,000-0,199 %BAC.

TUERBB A20 - érintésmentes alkoholteszter 3

A TUERBB A20 alkoholteszter könnyen kezelhető. A bekapcsoláshoz nyomja meg a gombot 1 másodpercig. A háttérvilágítás és a kijelző egyszerre világít, és a készülék hangjelzéssel jelzi, hogy bekapcsolva van. A TUERBB A20 rendelkezik egy bemelegítő üzemmóddal, amely egy 10 másodperces visszaszámlálást indít el 10-től 00-ig. A bemelegítő üzemmód után a készülék a 10 másodperces fúvási üzemmódba lép.

TUERBB A20 - érintésmentes alkoholteszter 4

A fúvási üzemmódban a készüléket 2-3 cm távolságban, mérsékelt nyomással kell tartani, és 3-5 másodpercig egyenletesen kell kilélegezni. Az eredmények 10 másodpercig jelennek meg a tesztelő HD színes képernyőjén, majd a készülék automatikusan kikapcsol, hogy energiát takarítson meg.

TUERBB A20 - érintésmentes alkoholteszter 5

Ez az alkoholteszter 200 mAh kapacitású újratölthető lítium akkumulátorral rendelkezik, és C típusú töltőcsatlakozót használ. A készülék 5 V-os egyenáramú hálózati bemenetről tölthető. A TUERBB A20 hordozható alkoholtesztelőt úgy tervezték, hogy 0-45 ℃ közötti hőmérséklet-tartományban működjön.

Az alkoholteszter ára meglepően alacsony, 3800 forintot kérnek érte itt:

TUERBB A20 alkoholteszter

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.