Válassza az Oldal lehetőséget

DDpai Z50 GPS-es 4K-s menetrögzítő, ami előre és hátra is lát

DDpai Z50 GPS-es 4K-s menetrögzítő, ami előre és hátra is lát

Elég jó darab lehet a 4K felbontásával és a 7 tagú lencserendszerrel.

DDpai Z50 GPS-es 4K-s menetrögzítő, ami előre és hátra is lát

A DDpai Z50 GPS Dual Front & Rear Car Dash Cam egy fejlett autós kamera rendszer, amely mind az első, mind a hátsó kamerával rendelkezik, biztosítva ezzel a jármű körüli teljes körű rögzítést. Ez a rendszer különösen hasznos lehet a járművezetők számára, akik szeretnék dokumentálni útjaikat, vagy szükség esetén bizonyítékot szolgáltatni balesetekről.

DDpai Z50 GPS-es 4K-s menetrögzítő, ami előre és hátra is lát 1

Az első kamera felbontása 2160 P (3840×2160) 25 fps, 1600 P (2880×1620) 30 fps, és 1080 P (1920×1080) 30 fps, míg a hátsó kamera 1920×1080 P 25 fps felbontással rögzít. Az első kamera 7 optikai lencsével és egy infravörös IR-rel rendelkezik, 140°-os látószöggel és F1.75 rekeszértékkel, a hátsó kamera pedig 5 optikai lencsével, 125°-os látószöggel és F2.0 rekeszértékkel büszkélkedhet.

DDpai Z50 GPS-es 4K-s menetrögzítő, ami előre és hátra is lát 2

A beépített 2,4 G WiFi lehetővé teszi, hogy okostelefonon vagy más eszközökön keresztül csatlakozzon a DVR-hez, lehetővé téve a valós idejű videó streaminget, a beállítások módosítását és a fájlok letöltését egy dedikált alkalmazáson keresztül. A beépített GPS modul nemcsak a jármű sebességét és helyzetét rögzíti, hanem lehetővé teszi az útvonalak pontos nyomon követését is. A térképeken megtekintheted útvonalait, ami kényelmes navigációt és korábbi utazások felülvizsgálatát teszi lehetővé.

DDpai Z50 GPS-es 4K-s menetrögzítő, ami előre és hátra is lát 3

A beépített 3-tengelyes giroszkóp és G-szenzor technológia érzékeli a hirtelen gyorsulásokat, ütközéseket vagy éles kanyarokat. Ilyen események bekövetkeztekor a Car DVR automatikusan lezárja az aktuális videofelvételt, hogy megakadályozza a felülírást, biztosítva, hogy a fontos bizonyítékok megmaradjanak baleset esetén. Az alkalmazáson keresztül állítható a G-szenzor és a vészhelyzeti zár érzékenysége, lehetővé téve a DVR válaszkészségének finomhangolását különböző vezetési körülmények között, biztosítva, hogy a fontos események pontosan rögzítésre kerüljenek anélkül, hogy kisebb ütődések miatt szükségtelen felvételek készülnének.

DDpai Z50 GPS-es 4K-s menetrögzítő, ami előre és hátra is lát 4

A csomag tartalma: 1 X Autós DVR rögzítő, 1 X Hátsó kamera, 1 X Autós töltő, 1 X USB kábel, 1 X Konzol. Ezt a csomagot kínai raktárból küldik neked, az ára a BGRNOVDZ50 kuponkóddal 68 000 ezer forint helyett 50 ezer forint itt:

 

DDpai Z50 GPS-es menetrögzítő

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.