Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-HP5 – egy innovatív új fejhallgató brutál üzemidővel

BlitzWolf BW-HP5 – egy innovatív új fejhallgató brutál üzemidővel

Mindent tud, de a minden ebben az esetben kevésnek tűnt, így rátettek még egy lapáttal.

BlitzWolf BW-HP5 - egy innovatív új fejhallgató brutál üzemidővel

A cseh raktárba is megérkezett, elindult az előrendelési akció is, az első 50 vásárló 22 ezer forintért viheti.

BlitzWolf BW-HP5 - egy innovatív új fejhallgató brutál üzemidővel 1

Nehéz manapság az olcsó szegmensben újat mutatni. Egyre több funkciót kapunk egyre kevesebb pénzért, olyan megoldások kerülnek ma már egy egyszerű fejhallgatóba is, amikre néhány éve még szájtátva csodálkoztunk. Manapság már nem elég, hogy kényelmes legyen, kell a hosszú üzemidő, a jó hangzás, az aktív zajszűrés és még sorolhatnám. Nos, a BlitzWolf BW-HP5 válasz ezekre a kihívásokra!

BlitzWolf BW-HP5 - egy innovatív új fejhallgató brutál üzemidővel 2

Röviden a főbb jellemzők:

1. Kettős aktív zajcsökkentés

A csúcstechnológiás aktív zajszűrő technológia inverz hanghullámokat generál azonos fázisban, ezzel a külvilág zajait, hogy a zenére összpontosíthass.

2.Átlátszóság mód

Beengedi a külvilág hangjit, így tudod mi történik körülötted

3. Élvezd a részletekben gazdag hangzást

A fejhallgatóban oldalanként két membrán dolgozik, egy 40-  és egy 20 milliméteres.

4. AAC dekódolás és Bluetooth V5.0

Az AAC HD audio dekódolás jobb minőségű hangátvitelt és kiváló hangminőséget biztosít, gyönyörűen visszaadja a hang minden részletét.

5. Ideális utazáshoz

Beépített 1000 mAh-s, rendkívül nagy akkumulátorkapacitás. 50 órányi lejátszási időt biztosít bekapcsolt zajszűréssel és 75 órát kikapcsolt zajszűréssel.

6. Egyszerre két eszköztel párosíthatod

A Bluetooth 5.0 és a többpontos kapcsolat segítségével könnyedén válthatsz a zene, a hívások, a videók és egyebek között két különböző eszközön.

7. HD kihangosított hívás

Precíz hangfelvétel és ultratiszta hangzás.

BlitzWolf BW-HP5 - egy innovatív új fejhallgató brutál üzemidővel 3

Azt hiszem ezek után már mind értitek miről beszélek. A BlitzWolf BW-HP5 jóval többet ad, mint egy átlagos belépő szintű fejhallgató. Normális aktív zajcsökkentést, oldalanként két meghajtót és brutál hosszú, akár 72 órás üzemidőt kapunk egy töltéssel. A promó anyag sterint körbe repülhetjük a földet úgy, hogy közben nem kell töltenünk a fejhallgatót, és ez gyakorlatilag igaz is lehet, ha nem kell túl sokat reptereken rostokolnunk.

BlitzWolf BW-HP5 - egy innovatív új fejhallgató brutál üzemidővel 4

BlitzWolf BW-HP5 előrendelési akciója most indult, gy még van lehetőséged bekerülni az első 50 vásárló közé. Kattints az alábbi hivatkozásra:

BlitzWolf BW-HP5 fejhallgató

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.