Válassza az Oldal lehetőséget

Blitzwolf BW-OC1 – A főnök (mű)bőrszéke cseh raktárból 30 ezer forintért

Blitzwolf BW-OC1 – A főnök (mű)bőrszéke cseh raktárból 30 ezer forintért

Múltkorában egy gamer szék volt elképesztően jó áron, most egy főnöki karosszéket adnak gombokért.

BlitzWolf BW-OC1 - A főnök (mű)bőrszéke cseh raktárból 30 ezer forintért

Azt hiszem a képek mindent elmondanak. Hatalmas párnák, combtámasz, kihúzható lábtartó. szóval minden ami kell meg van ezen a széken. Hasonló darabokat itthon nem ennyiért vesztegetik, ráadásul, amik árban még viszonylag közel vannak ehhez, azok fix háttámlával rendelkeznek. Azok a fajták, amiknek a háttámlája dönthető még egy árkategóriával feljebb vannak. A BlitzWolf® BW-OC1 háttámlája pedig dönthető, mégpedig egészen 150 fokig.

Blitzwolf BW-OC1 - A főnök (mű)bőrszéke cseh raktárból 30 ezer forintért 1

Amúgy a Blitzwolf mostanában nagyon belehúzott a székek árusításába, ezek közös tulajdonsága, hogy iszonyú jó áron adják öket. Legaábbis akcióban, amit ki kell fogni. A nemrégiben 100 dollár alatt vásárolt gamer székem most 300 dollárba kerül, ráadásul nem a cseh, hanem a kínai raktárból. Szóval, ha jó széket akarsz, akkor érdemes résen lenni, mert szerencsével nagyón jó darabokat foghatsz ki nagyon kedvező árért.

Blitzwolf BW-OC1 - A főnök (mű)bőrszéke cseh raktárból 30 ezer forintért 2

BlitzWolf® BW-OC1 most a cseh raktárból rendelhető, a szállítás kezdete 24 órán belül megtörténik, a szállítási idő pedig mindössze 2-5 munkanap. Tessék lecsapni rá, mert ez is hamar el fog fogyni!

Vásárlás itt:

BlitzWolf BW-OC1 főnöki szék

További Blitzwolf hírek oldalunkon

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.