Válassza az Oldal lehetőséget

2 új BlitzMax monitorlámpa vihető cseh raktárból kuponnal – 11.11

2 új BlitzMax monitorlámpa vihető cseh raktárból kuponnal – 11.11

Mindkét BlitzMax lámpa ára megérdemli a figyelmünket!

2 új BlitzMax monitorlámpa vihető cseh raktárból kuponnal – 11.11

1. BlitzMax BM-CS1 RGB Monitorlámpa

2 új BlitzMax monitorlámpa vihető cseh raktárból kuponnal - 11.11 1

A BlitzMax BM-CS1 egy modern monitorlámpa, amely az aszimmetrikus projekciós dizájnt és a fényvisszaverődés elleni védelmet alkalmazza. Ez azt jelenti, hogy a világítás csak az asztalt világítja meg, nem pedig a képernyőt, ezáltal csökkentve a fényvisszaverődést és növelve a koncentrációt.

2 új BlitzMax monitorlámpa vihető cseh raktárból kuponnal - 11.11 2

A monitorlámpa érintésérzékeny vezérléssel rendelkezik, és emlékszik az utolsó beállításra, hogy elkerülje a hirtelen erős fény okozta irritációt. A termék 9 színes módot és 3 zenei ritmus módot kínál, amelyek a zene ritmusára reagálnak, élénk RGB fényhatásokat teremtve. A lámpa 5 fényerőszinttel és 3 színhőmérséklettel (3000K, 4500K, 6000K) rendelkezik. Kompakt, helytakarékos kialakítású, és közvetlenül a monitorra szerelhető. USB Type-C csatlakozóval működik, így számítógépről, telefon töltőről vagy power bankról is táplálható.

  • Méretek: Hosszúság 42 cm
  • Súly: 520 g
  • Energiafogyasztás: 10W

A lámpa cseh raktárból érkezik hozzád, ára a BG7283e6 kuponkóddal 8853 forint itt:

 

BlitzMax BM-CS1 RGB Monitorlámpa

 


 

2. BlitzMax BM-ES1 Monitorlámpa

2 új BlitzMax monitorlámpa vihető cseh raktárból kuponnal - 11.11 3

A BlitzMax BM-ES1 egy elegáns és praktikus monitor világítás, amely aszimmetrikus projekciós dizájnnal és fényvisszaverődés elleni kialakítással rendelkezik. Ez a kialakítás optimalizálja a munka- vagy pihenőkörnyezetet a fényvisszaverődés csökkentésével. A világítási sáv érintésérzékeny vezérlővel és memória funkcióval rendelkezik, amely automatikusan megjegyzi az utolsó fénybeállítást.

2 új BlitzMax monitorlámpa vihető cseh raktárból kuponnal - 11.11 4

Az állítható fényerő és színhőmérséklet lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy igényei szerint szabályozza a fényt. A kompakt, helytakarékos kialakítás közvetlenül a monitorra szerelhető. USB Type-C csatlakozóval működik, így számítógépről, telefon töltőről vagy power bankról is táplálható.

  • Méretek: Hosszúság 42 cm
  • Súly: 520 g
  • Energiafogyasztás: 6W

A lámpa cseh raktárból érkezik hozzád, ára a BG0bf8c6 kuponkóddal 7081 forint itt:

 

BlitzMax BM-ES1 Monitorlámpa

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.