Válassza az Oldal lehetőséget

Ultenic AC1 – egész megfizethető áron a száraz-nedves porszívó

Ultenic AC1 – egész megfizethető áron a száraz-nedves porszívó

Az Ultenic AC1 a képek alapján a milánói makarónival is elbánik!

Ultenic AC1 – egész megfizethető áron a száraz-nedves porszívó

Az Ultenic AC1 Wet Dry porszívó és felmosó egy igazi mindenes gép, amely képes egyszerre porszívózni és felmosni. A készülék két funkciójának köszönhetően nemcsak a száraz, hanem a nedves szennyeződéseket is eltávolítja a padlóról, így két fárasztó házimunkát is egyszerre végezhetsz el.

Ultenic AC1 - egész megfizethető áron a száraz-nedves porszívó 1

A készülék 1 literes, két részből álló víztartállyal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy akár 186 négyzetméteres területet is megtisztítson egyetlen feltöltéssel. A két tartály külön tárolja a tiszta vizet és a tisztítószert a koszos víztől, szeméttől és állati szőrtől, így mindig tiszta vízzel mos fel.

Ultenic AC1 - egész megfizethető áron a száraz-nedves porszívó 2

A gép még a padlószegélyek mentén és a szűk sarkokban is képes eltávolítani mindenféle szennyeződést, például állati szőrt és port. A készülék önjáró és vezeték nélküli technológiával van felszerelve, így könnyedén mozoghat a házban, és bármilyen nedves vagy száraz szennyeződést könnyedén eltakaríthat.

Ultenic AC1 - egész megfizethető áron a száraz-nedves porszívó 3

Az öntisztító ciklusnak köszönhetően a tisztítás befejezése után automatikusan megtisztítja a kefét és a szennyeződéseket, állati szőrt a koszosvizes tartályba továbbítja, majd a szárító funkció segítségével saját maga szárítja meg a vizes kefét. Az Ultenic alkalmazással és hangasszisztenssel is összeköthető, így optimalizálhatod a kijuttatott víz mennyiségét, nyomon követheted a tisztítás állapotát és gyors online ügyfélszolgálatot is igénybe vehetsz. A készülék 4000mAh-s, levehető akkumulátorral működik, amely akár 45 perc vezeték nélküli üzemidőt is biztosít.

A gép ma kupont kapott, amivel 101 000 forint helyett ~84 000 forintért vehetjük meg. A szállítás cseh raktárból történik, a kuponkód: BGa16e01

 

Ultenic AC1 száraz-nedves porszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.